ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαντζούκας: "Μείναμε στο πλάνο μας και τελικά γελάσαμε στο τέλος"

Ο Λευτέρης Μαντζούκας του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Basket League 2022-2023 στο κλειστό του ΟΑΚΑ | Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
Ο Λευτέρης Μαντζούκας του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Basket League 2022-2023 στο κλειστό του ΟΑΚΑ | Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Μαντζούκας στάθηκε στο πλάνο του Χρήστου Σερέλη, που οδήγησε στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό της Basket League.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό της Basket League.

"Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο σκεφτόμαστε τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία κατοχή, όπως περίπου και στο ΣΕΦ. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Είχαμε κενά διαστήματα, κολλήσαμε ειδικά στην επίθεση, όμως μείναμε στο πλάνο μας και τελικά γελάσαμε στο τέλος. Τα κενά διαστήματα είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να δούμε σε VIDEO τα λάθη μας. Μόνο από αυτό θα γίνουμε καλύτεροι. Εννοείται ότι αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογικό κίνητρο", τόνισε αρχικά ο 19χρονος φόργουορντ.

"Ο Ολυμπιακός θα έρθει προετοιμασμένος και θα παίξει πολύ σκληρά στην έδρα του. Είναι ένα παιχνίδι σίγουρα που θέλει να πάρει τη νίκη. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι στο 100% και θα πάμε να κερδίσουμε".

Σε ερώτηση για τις απουσίες των Πειραιωτών κι αν άγχωσαν τους "πράσινους": "Δεν αγχωθήκαμε εμείς. Μέσα στο παρκέ κοιτάζουμε να νικάμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εύχομαι περαστικά στον Σάσα. Παίζουμε με τον οποιονδήποτε αντίπαλο για να κερδίσουμε".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κοινό του Παναθηναϊκού: "Ο κόσμος ήταν μαγικός για μένα. Σαν νέος παίκτης, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Οι εμπειρίες είναι μοναδικές. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, με αυτό το κοινό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ