ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΚίσικ: Ο Αντετοκούνμπο, ο Βεζένκοβ, τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αξιολάτρευτη γυναίκα του

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα INTIME

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ συμμετείχε στο παιχνίδι των 24 ερωτήσεων και μεταξύ άλλων απάντησε για κινηματογράφο και μουσική, ξεχώρισε τον παίκτη - πρότυπο που θαυμάζει, επέλεξε τον καλύτερο συμπαίκτη που έχει στο Ολυμπιακό, τα ματς που ζει εντονότερα και έκανε διπλή αναφορά στη γυναίκα του που δεν σταματά να τη χαζεύει όταν ξυπνά και πριν κοιμηθεί.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ονομάτισε ως παίκτη - πρότυπο ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που... ζήτησε συγγνώμη από τους υπόλοιπους επειδή επέλεξε ως καλύτερο συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό τον Σάσα Βεζένκοφ, στη δοκιμασία των 24 ερωτήσεων.

Ο 31χρονος δυναμικός Αμερικανός περιφερειακός (1.96) αποκάλυψε ότι αγαπημένη ταινία του είναι το Toy Story, έκλεισε το μάτι απαντώντας πως αγαπημένη αυτοκίνητο είναι το KIA (χορηγός των Πειραιωτών μέσω της FMS), ξεχώρισε τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό ως τους πιο έντονους, ομολόγησε ότι μονίμως έχει ένα χυμό πορτοκάλι στο ψυγείο και κουβαλά παντού το κινητό του, αποκάλυψε την κρυφή αγάπη του στο πόκερ και αναφέρθηκε δύο φορές στη σύζυγό του Μπέριλ, ως το τελευταίο πράγμα που κοιτά πριν κοιμηθεί και το πρώτο όταν ξυπνήσει. Σαν τον Spiderman, που θα ήθελε να ήταν, με τη Μέρι Τζέιν.

Δείτε όλες τις απαντήσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ