ΑΕΚ

Μάκης Αγγελόπουλος: "Πλάνο για να μπει η ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης, έχω βάλει 16 εκατομμύρια στην ομάδα"

Μάκης Αγγελόπουλος: "Πλάνο για να μπει η ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης, έχω βάλει 16 εκατομμύρια στην ομάδα"

Σε πολλές απαντήσεις φίλων της ΑΕΚ απάντησε ο Μάκης Αγγελόπουλος, που ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τα ban, με το γήπεδο στα Άνω Λιόσια και με το όραμά του για την ομάδα, την οποία θέλει να δει στην κορυφή της Ευρώπης.

Είχε υποσχεθεί να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου και να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και αυτό έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (4/8), έστω και αν οι ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν αποκλειστικά από φίλους της ΑΕΚ που τις είχαν στείλει με e-mail στην ΚΑΕ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τα 13 ban, για την αντιμετώπιση από τα media, για το νέο γήπεδο στα Άνω Λιόσια, για τους νεαρούς στους οποίους επένδυσε, για τις εκλογές της ΕΟΚ, για το όραμά του και εξήγησε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινώσει κάτι πρωτοποριακό που μπορεί να βάλει την ομάδα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Για τη μεγαλύτερη επιτυχία και τη μεγαλύτερη αποτυχία της ΚΑΕ στην εποχή του: "Η πιο δυσάρεστη στιγμή ήταν το δεκάλεπτο με την Μπούργος, που έκρινε το περσινό Final Eight. Είχαμε πολύ καλή παρουσία, αλλά ένα δεκάλεπτο μας κόστισε έναν τίτλο. Αυτή ήταν η δική μου χειρότερη στιγμή. Στις καλύτερες, πάρα πολλές, είχαμε επιτυχίες και τίτλους. Σίγουρα η επιτυχία μας στη Βραζιλία, ήταν σημαντικό ότι βρεθήκαμε σε μια άλλη ήπειρο για να διεκδικήσουμε τίτλο σε Final Four. Ήταν μεγάλη χαρά και συγκίνηση να πάρουμε παγκόσμιο τίτλο σε άλλη ήπειρο. Χαραγμένος στη μνήμη μου και ο τελικός με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο το 2018. Στο γήπεδο η πλειοψηφία ήταν με τον Ολυμπιακό, αλλά προς το τέλος ακούγαμε πολλές φωνές από τους δικούς μας φιλάθλους, ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, σίγουρα προσθέσαμε νέους οπαδούς".

Για την αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ: "Ρωτήστε τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο αυτής της υπεραντίδρασης και υπερευαισθησίας. Η ΑΕΚ μόνο καλά έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, βάλαμε πρώτα το κοινό καλό και μετά την ομάδα μας. Η ΑΕΚ έφερε τους τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα και χρηματοδότησε δύο διεθνείς διοργανώσεις από τα ταμεία της. Μόνο θετικά πράγματα έχουμε κάνει, άρα αυτή η εμπάθεια στα όρια του κόμπλεξ δεν μπορώ να καταλάβω από που πορεύεται. Είδα πρωτοφανή ανακούφιση, ειρωνίες, χλευασμό στην ομάδα που έχει πετύχει όσο κανείς στα τελευταία πέντε χρόνια, στην ομάδα που αν δεν υπήρχε, δεν ξέρω αν θα γινόταν πρωτάθλημα πέρυσι. Βγήκε μένος και κόμπλεξ, ήταν εντυπωσιακό αλλά καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ομάδα. Ζούνε στα βουρκόνερα και στα λαμόγια. Ούτε δημόσιες συμβάσεις παίρνουμε, ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τον κόσμο. Σε εξοργίζει, διότι ενημερώνουν και διαμορφώνουν χαρακτήρες και συνειδήσεις. Η δημιουργία είναι τα πάντα στη ζωή".

Για τα ban μεταγραφών: "Είχαμε μια δύσκολη χρονιά, αποτέλεσμα ήταν τα προβλήματα με τις πληρωμές δύο μηνών σε κάποιους αθλητές. Χάσαμε και μερικές ρυθμίσεις, τέλος πάντων το αντιμετωπίζουμε και εκτιμώ ότι αυτές τις ημέρες το θέμα αυτό θα έχει λυθεί οριστικά".

Για τις φετινές κινήσεις: "Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος, αισθάνομαι ότι το υπερθέαμα είναι εξασφαλισμένο. Στον χώρο αυτό δεν μπορείς να εγγυηθείς το αποτέλεσμα και την ποιότητα, αλλά νομίζω ότι έχουμε και μια ευτυχή συγκυρία να έχουν ταιριάξει τα μοντέλα διοίκησης και προπονητή. Πήραμε κάποια παιδιά που θέλαμε πάρα πολύ στην ομάδα και τα κυνηγούσαμε για χρόνια, να έρθουν όλα μαζί. Ο Μάνι Χάρις ήταν ένας από αυτούς που θέλαμε πολλοί στην εταιρεία, όπως και ο προπονητής".

Για τον κόσμο και την γκρίνια του: "Να μιλήσουμε για τα οικονομικά αν θέλετε, όμως δεν είναι σωστό σε μια εταιρεία ζημιογόνα να προσφέρεις μετοχές σε ανθρώπους που δεν έχουν ευθύνη. Μακάρι όταν αλλάξουν τα πράγματα, όταν ανακοινωθεί σε έναν χρόνο μια παγκόσμια πρωτοτυπία που θα φέρει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, να συζητήσουμε γι' αυτό. Η ΑΕΚ είναι για εμένα τρόπος ζωής. Αν υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου, είναι σίγουρα η χαρά της δημιουργίας και το μικρόβιο της προσφοράς που είναι στο dna μου. Νομίζω ότι δεν έχω μετανιώσει για όσα έκανα αυτά τα χρόνια. Εκτιμώ ότι θα έχουμε θετικές εκπλήξεις στο μέλλον, αλλά δεν το κρύβω ότι όταν η ΑΕΚ ισορροπήσει ή είναι κερδοφόρα, εκεί θα ήθελα τότε να περάσει ένα μεγάλο κομμάτι των μετοχών στον κόσμο".

Για την περσινή αποτυχημένη σεζόν: "Οι αποτυχίες ξεκινούν πάντα από αυτόν που ηγείται. Πάντα αυτός επιλέγει στελέχη και προπονητή. Νομίζω ότι ήταν μια χρονιά που η τύχη μας κυνήγησε ανελέητα. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά γιατί ξεκινήσαμε να παίξουμε για έναν τίτλο στο τέλος Σεπτεμβρίου. Ήταν ιδιαίτερη η προετοιμασία, αλλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε έναν τίτλο στο γήπεδό μας. Μια σειρά τραυματισμών που ήταν συνεχείς και μόνιμοι, δεν μας άφησαν να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μετανιώσαμε που φέραμε τη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ, είναι τιμή μας που ολοκληρώθηκε η μοναδική διοργάνωση παγκοσμίως στην Αθήνα. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Προβλήθηκε η χώρα μας, η ομάδα μας, δεν κρυφτήκαμε πίσω από τον κορονοϊό, χτίσαμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της ιστορίας μας αλλά ένα κακό δεκάλεπτο μας στέρησε τον τίτλο. Παίξαμε στον τελικό, ήταν ο μοναδικός που έχουμε χάσει".

Για το αν έφτασε κοντά στο να τα παρατήσει: "Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου, ειδικά στην ΑΕΚ".

Για τους νεαρούς στους οποίους επένδυσε και τελικά έχασε: "Δεν μπορείς να εξασφαλίσεις ποτέ την επιτυχία ενός ταλέντου. Κάναμε ένα σημαντικό παιδομάζωμα, επενδύσαμε σε αυτό, ενώ είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι δόθηκαν ευκαιρίες σε αρκετά από αυτά τα παιδιά. Ίσως όχι σε όλους, αυτές που έπρεπε. Από εκεί και πέρα είναι επιλογή και ευθύνη του προπονητή αν θα τους χρησιμοποιήσει. Πολλές φορές υπάρχει η δυσκολία διαχείρισης και ανάδειξης ενός ταλέντου. Η τελική απόφαση είναι του προπονητή και του παίκτη που πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες όταν του δοθούν. Το παιδομάζωμα δεν αρκεί και η ΑΕΚ δεν μπορεί να λειτουργήσει ως θερμοκοιτίδα".

Για τον στόχο του σχετικά με το γήπεδο στα Άνω Λιόσια: "6.600 διαρκείας θέλω. Όλο το γήπεδο, σύμφωνα με τους περιορισμούς. Αν σε κάτι έχουμε αποτύχει, σαν ΑΕΚ, είναι αυτό το κομμάτι, το κομμάτι των εισιτηρίων. Τα οικονομικά είναι απλά. Μιλάμε για εταιρεία που τα τελευταία έξι χρόνια έχει έξοδα 34 με 35 εκατομμύρια και έσοδα από χορηγίες και τηλεοπτικά περίπου 15 και 3-3.5 εκατομμύρια από τα εισιτήρια. Τα υπόλοιπα 16 είναι χρήματα που έχω βάλει για να υπάρχει η εταιρεία. Αν κάπου έχουμε αποτύχει, είναι το κομμάτι των εισιτηρίων. Είναι εντυπωσιακά χαμηλά το ποσοστό μας, τα έσοδά μας από τα εισιτήρια είναι 413-490 χιλιάδες όταν οι ανταγωνιστές μας έχουν 10 και 15 φορές περισσότερα έσοδα από αυτό το κομμάτι. Το νέο γήπεδο και αυτά που θα δημιουργήσουμε θα βοηθήσουν, έχουμε κι εμείς ευθύνη, έχουμε κάνει αλλαγές και μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε. Όχι για οικονομικό λόγο, αλλά για αγωνιστικό. Πολλές φορές παίξαμε με 500 και 700 οπαδούς, σε παγωμένο γήπεδο. Την τελευταία χρονιά πριν κλείσουν τα γήπεδα ήταν τέσσερα τα παιχνίδια με τετραψήφιο αριθμό εισιτηρίων. Η ΠΑΕ είναι μια εταιρεία κερδοφόρα, τα έσοδα υψηλά. Στο μπάσκετ θα έπρεπε να έχουμε μπάτζετ 200-300 χιλιάδων και να παλεύουμε για 5η έως 8η θέση. Είμαστε υποχρεωμένοι να ματώνουμε οικονομικά μέχρι να έρθουμε κοντά σε αυτό που λέμε έσοδα-έξοδα. Μακάρι να γίνει γιατί δεν θα χρειάζεται η παρουσία μου σε αυτό τον βαθμό. Το πλάνο μας είναι να αλλάξουμε τα καρεκλάκια σε μαύρα".

Για το κλειστό του Γαλατσίου και αν θα το προτιμούσε: "Ξεκινήσαμε από αυτό το γήπεδο, ήταν ο πρώτος μας στόχος αν και δεν είχε την χωρητικότητα που θέλαμε. Είναι γεγονός ότι ασχολήθηκα πολύ με το γηπεδικό. Είδαμε το τένις, είδαμε το ποδηλατοδρόμιο, καταλήξαμε στην καλύτερη λύση γιατί παράλληλα με την αρένα θα δημιουργήσουμε έναν νέο προορισμό. Δεν παίρνουμε τον εύκολο δρόμο, θα είναι μια σημαντική πολεοδομική και αρχιτεκτονική παρέμβαση. Εκτιμώ ότι αυτό θα έχει οφέλη".

Για τη EuroLeague και για μια τρίτη θέση στη διοργάνωση: "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό. Τα συμβόλαια είναι κλειστά και είναι ένα πρωτάθλημα που αφορά τους ίδιους και τους ίδιους. Περιστασιακά μπαίνουν κάποιες ομάδες και εξαφανίζονται. Υποβαθμίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι διορισμένοι, ανεξάρτητα από το αν παίζουν στην Α2. Συνήθως η ευρωπαϊκή συμμετοχή είναι ένα μπόνους για κάτι που κατακτάς στο πρωτάθλημα. Εκτιμώ ότι αυτή η κατάσταση υποβαθμίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες ελέγχουν τον ανταγωνισμό, το 1% αποφασίζει για όλη την Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι μπορούμε κάτι να κάνουμε. Στο ποδόσφαιρο η UEFA πρόλαβε το κακό, δυστυχώς στο μπάσκετ δεν υπήρξε η ίδια αντίδραση και τώρα πορευόμαστε έτσι. Αν η FIBA είχε αντιδράσει με την ίδια αποφασιστικότητα, θα είχε άλλη πορεία το ευρωπαϊκό μπάσκετ που είναι αρκετά φτωχό για να είναι διχασμένο. Πρέπει να βρεθεί η λύση ανάμεσα στη FIBA και στη EuroLeague. Η Μονακό θα παίξει μια χρονιά, η Γαλατασαράι δεν έχει συνέλθει ακόμα. Υπάρχουν κομπάρσοι που παίζουν μια χρονιά στη διοργάνωση".

Για την παρουσία της ομάδας στο Basketball Champions League: "Είμαστε ευχαριστημένοι. Κάθε χρόνο η διοργάνωση βελτιώνεται και αναβαθμίζεται, ο ανταγωνισμός είναι όλο και μεγαλύτερος και έρχονται όλο και μεγαλύτερα brands".

Για το αν θα κατασκευαστεί σταθμός του προαστιακού κοντά στο γήπεδο: "Δεν ξέρω πότε θα γίνει, αλλά έχει ξεκινήσει η συζήτηση. Υπάρχει δυνατότητα για σταθμό στα 700-800 μέτρα από το γήπεδο, είμαστε σε συζητήσεις. Με απασχολεί, αλλά και στο ΟΑΚΑ είχαμε και προαστιακό και ηλεκτρικό και ήμασταν δίπλα στις περιοχές τις δικές μας".

Για το πως επιβλήθηκαν τα 13 ban: "Να το εξειδικεύσουμε λίγο. Υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης από 2,5 έως 3,5 εκατομμυρίων ετησίως από εμένα. Η περσινή χρονιά είχε τρεις μεγάλες πηγές εξόδων. Η μία ήταν η διοργάνωση του Final Eight, δώσαμε μισό εκατομμύριο για να έρθει. Επενδύσαμε εκατοντάδες χιλιάδες, κοντά στο εκατομμύριο, στο νέο μας γήπεδο. Πέραν αυτών, είχαμε κάποια επιπλέον έξοδα και όλα αυτά δημιούργησαν ένα περιβάλλον οικονομικής δυσκολίας. Η πανδημία επηρέασε κάποιες δικές μου δραστηριότητες στο real estate και το retail, όχι την ΑΕΚ. Ήρθε μια δυσκολία σε εμένα και για ένα διάστημα ήταν πολλά πράγματα μαζί. Ξεπεράστηκε αυτό, ήταν η βασική αιτία".

Για το αν σκέφτεται να πουλήσει την ΑΕΚ: "Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος, να το συζητήσουμε αύριο το πρωί. Πολλές φορές έχουμε κριτική εσωτερική, από μια μερίδα ανθρώπων. Σε πολλά τμήματα η ΑΕΚ βρέθηκε αρκετά χαμηλά, με αποτέλεσμα να την διοικήσουν άνθρωποι που ευαγγελίζονται τα προβλήματα ή την καταστροφή για να κερδίσουν δημοσιότητα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε κακόπιστη κριτική από ανθρώπους που έχουν κόμπλεξ, δεν νομίζω ότι πρέπει να τους δίνουμε βήμα".

Για πιθανή επιστροφή του Ντούσαν Σάκοτα: "Υπάρχει συζήτηση επιστροφής, δεν ξέρω που βρισκόμαστε, είναι ανοιχτό".

Για τη συμφωνία σχετικά με το κλειστό στα Άνω Λιόσια: "Τα άμεσα οφέλη είναι ότι επιτέλους μετά από 100 χρόνια σε 14 γήπεδα θα έχουμε σταθερή βάση και έδρα όπου πέρα από τους οπαδούς θα έχουμε και το τοπικό στοιχείο που θα στηρίξει. Το μέγεθος είναι σωστό για τη δική μας ομάδα και υπάρχει και η πρόκληση για την ανάπτυξη του γηπέδου. Είμασε σε φάση εκπόνησης ενός master plan για τις δραστηριότητες που θα αναπτύξουμε έξω από το γήπεδο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο προορισμό. Εκεί θα είναι σημαντικά και τα έμεσα οφέλη. Το γήπεδο το βλέπουμε σε δύο επίπεδα, στην αρένα και στην ανάπτυξη του περιβάλλοντος χώρου που είναι 80 στρέμματα. Δεν θα μπει άλλη ομάδα στο παρκέ, το γήπεδο παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ και γι' αυτό κάνουμε τις επενδύσεις στον χώρο που θα ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα και στις υποδομές της".

Για τον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη τριετία: "Όταν μπήκα στην ομάδα ήθελα να χτίσουμε τα τμήματα υποδομής, να τιμήσουμε το παρελθόν μας που το κάναμε στον υπερθετικό βαθμό με την ταινία, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάποιους τίτλους μετά από 16 χρόνια, να βρούμε γήπεδο και να δημιουργήσουμε πριν από τα 100 χρόνια της ΑΕΚ αυτό που οραματίζομαι εγώ, να γίνει η ΑΕΚ TOP στην Ευρώπη. Θα το ανακοινώσουμε πως θα γίνει τους επόμενους μήνες. Πέρυσι αν ήμασταν πλήρεις και δεν είχαμε απουσίες, ήμασταν πολύ κοντά. Εκτιμώ ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αν ήμασταν πλήρεις. Μπορεί να γίνει φέτος αυτό. Στα χαρτιά νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε σφήνα στους δύο μεγάλους".

Για τις εκλογές της ΕΟΚ: "Για εμάς είναι σημαντικό να μπει κάποιος άνθρωπος που θα βρίσκεται κοντά στη FIBA. Δεν θα ήταν σωστό να πέσει το μπάσκετ σε ανθρώπους που υποστηρίζουν το μοντέλο Μπερτομέου. Έχω μιλήσει μαζί του, ένας λόγος που φύγαμε ήταν αυτός, όταν καταλάβαμε που πάει. Είναι προφανές ποιον δεν θέλουμε. Με τους υπόλοιπους μπορούμε να έχουμε μια καλή συννενόηση. Εκτιμώ ότι θα υπάρξει μια ισορροπία, άρα πολλές αποφάσεις θα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων. Και πέρυσι θέλαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα αλλά το θέλαμε μόνο εμείς και κανένας άλλος. Όπως είπα πριν βάλαμε πλάτη σε πάρα πολλά θέματα για να λυθούν παθογένειες δεκαετιών. Δεν κρύβω ότι χάσαμε χρήματα για να γίνει η κεντρική διαχείριση. Δεν κρύβω ότι κάποιοι είδαν στενά το μαγαζάκι τους και όχι το δάσος, εκμεταλλεύθηκαν την κατάσταση για να κερδίσουν κάποιο παιχνίδι. Δεν αισθάνομαι άνετα στην κεντρική διαχείριση, με ενοχλούν όσοι κοιτάζουν το συμφέρον τους και όχι το κοινό καλό".

Για τα χρέη της ΚΑΕ και την αποπληρωμή τους: "Δεν υπάρχουν χρέη στην ΚΑΕ, έχουμε τα ban που θα τα ρυθμίσουμε και από εκεί και πέρα δεν έχουμε υποχρεώσεις. Ο φετινός ισολογισμός θα κλείσει με μηδενικές υποχρεώσεις από κάποια βάρη του παρελθόντος. Περάσαμε μερικά δύσκολα χρόνια αλλά τώρα είμαστε πολύ καλά. Στόχος μας είναι οι τίτλοι, θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, γι' αυτό έχουμε τόσο καλούς παίκτες. Η εμπλοκή με την ΑΕΚ είναι συναισθηματική και όχι επιχειρηματική. Πολλές φορές υπάρχει αυτό το κοντράστ. Βάζω το καλό της ομάδας, είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που θα βλέπει τα πράγματα με την ίδια προοπτική. Όποιος βάζει χρήματα θέλει να τα πάρει πίσω. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο καράβι, μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια".

Για την αποχώρηση καλών παικτών στο τέλος κάθε σεζόν: "Αυτό συμβαίνει στο μπάσκετ παγκοσμίως. Οι μάνατζερ κατευθύνουν τους αθλητές, δεν υπάρχουν μακροχρόνια συμβόλαια. Είναι μεγάλο το κόστος να έχεις έναν παίκτη με πολυετές συμβόλαιο. Υπάρχει ανακύκλωση παικτών, δείτε τι γίνεται γύρω μας και σε μεγάλες ομάδες".

Για την διαιτησία και την αντιμετώπιση που έχει η ΑΕΚ: "Είχαμε πολύ κακές διαιτησίες, δεν σεβάστηκαν τον αγώνα που κάναμε για να υπάρχει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς σε πάρα πολλά παιχνίδια είχαμε απίστευτες διαιτησίες. Όσο καιρό είμαι στην ΑΕΚ, φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά. Δεν μπαίνουμε σε άλλες συζητήσεις, ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα. Ήταν αδικαιολόγητη η συμπεριφορά των διαιτητών".

Για το αν θα μπουν πρώην παίκτες στην ομάδα: "Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο πλάνο, αλλά προφανώς θα ενισχυούμε οργανωτικά. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που δουλεύει για την ΑΕΚ γιατί έχει πετύχει κάτι μοναδικό. Βρέθηκε αντιμέτωπο με πράγματα που χρειάζονταν ικανότητες που δεν διαθέτουν πολλοί. Συμμετείχε στην ταινία και στην προώθησή της, έκανε τη διοργάνωση ενός Final Four και ενός Final Eight, την μετακόμιση, το στήσιμο ενός νέου γηπέδου. Ο οργανισμός ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει πολλαπλές προκλήσεις εκτός καθημερινότητας και τα πήγε εξαιρετικά".

Για το πως φαντάζεται την ΑΕΚ όταν αποχωρήσει: "Θέλω τα 100 χρόνια να την βρουν στην κορυφή της Ευρώπης, να είναι μια κερδοφόρα εταιρεία με την πλειοψηφία των μετοχών στα χέρια του κόσμου. Αυτός είναι ο στόχος μου και θα το πετύχω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ