ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Συμφωνία με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν για πρόωρη επέκταση

EUROLEAGUE /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να "δέσει" για τα επόμενα χρόνια τους δύο βασικούς πυλώνες της. Μετά από τον Λορέντζο Μπράουν, ήταν η σειρά του Γουέιντ Μπάλντγουιν να φτάσει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, κάτι που αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή τις προσεχείς ημέρες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θυμίζει φέτος εν μέρει την ομάδα του χρυσού παρελθόντος, ούσα ευθέως ανταγωνιστική στη regular season και δείχνοντας έτοιμη να παλέψει μέχρις εσχάτων για την πρόκριση στο Final Four -έχει να εμφανιστεί εκεί από το 2014, που κατέκτησε το τρόπαιο στο Μιλάνο.

Κάτι που οφείλει εν πολλοίς στον Λορέντζο Μπράουν και τον Γουέιντ Μπάλντγουιν, τους δύο βασικούς περιφερειακούς της. Τον πρώτο έσπευσε να τον δέσει μέχρι το 2026, πριν από ενάμιση μήνα. Τον δεύτερο κατάφερε να τον πείσει να μείνει στη Menora Mivtachin Arena γι' ακόμη περισσότερα χρόνια, όπως αποκαλύπτει η Walla!Sport.

Συγκεκριμένα, την ώρα που παιζόταν η αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο Τελ Αβίβ, προέκυψε το δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας, η οποία κάνει λόγο για συμφωνία, που αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή σε μερικές ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ χτίζει μια ομάδα, η οποία δυνητικά έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε... ρυθμιστή της EuroLeague τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ