ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Στο Hall of Fame της ομάδας ο Πίνι Γκέρσον και ο Σβι Σερφ

Ο Πίνι Γκέρσον
Ο Πίνι Γκέρσον INTIME

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τους Πίνι Γκέρσον και Σβι Σερφ με έναν ξεχωριστό τρόπο, αφού θα εισαχθούν στο Hall of Fame της ομάδας.

Ο Πίνι Γκέρσον και ο Σβι Σερφ, δύο προπονητές που σημάδεψαν την ιστορία της Μακάμπι, θα τιμηθούν από τον σύλλογο με τον πλέον εμφατικό τρόπο: Θα εισαχθούν στο Hall of Fame της ομάδας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο σύλλογος στην επίσημη σελίδα του, προσθέτοντας ότι οι δύο σπουδαίοι τεχνικοί - οι οποίοι στο παρελθόν έχουν περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα - θα τιμηθούν πριν από τον σημερινό (10/2) αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (21:05, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Για την ιστορία, ο Σερφ κάθισε στον πάγκο της Μακάμπι για 11 σεζόν, κατακτώντας 16 τίτλους (10 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα), ενώ είχε οδηγήσει την ομάδα και σε 3 ευρωπαϊκούς τελικούς. Στα περάσματά του από την Ελλάδα κάθισε στους πάγκους του Άρη (1992/1993), του ΠΑΟΚ (1997-1999) και του Μακεδονικού (2002)

Ο Γκέρσον από την πλευρά του κάθισε στον πάγκο της Μακάμπι για 8 σεζόν και κατέκτησε 17 τίτλους (7 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα και 3 EuroLeague). Στην Ελλάδα τον μάθαμε καλύτερα όταν κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού (2006-2008)

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ