ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν ότι 6 παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα η Μακάμπι μετράει 6 κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες, κάτι που αν επιβεβαιωθεί τότε σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα διεξαχθούν οι αγώνες της στην EuroLeague την προσεχή εβδομάδα, με τον δεύτερο να είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι ενημέρωσε χθες (8/1) ότι επιβεβαιώθηκε η διασπορά του κορονοϊού στην ομάδα, χωρίς να αναφέρει τον αριθμό των κρουσμάτων. Το έκαναν όμως για αυτήν τα ΜΜΕ του Ισραήλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "one.co.il", έξι παίκτες της ομάδας έχουν βρεθεί θετικοί, ενώ το έβδομο κρούσμα αφορά μέλος του τεχνικού επιτελείου. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, τότε κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι θα αναβληθούν οι αγώνες με την Άλμπα (12/1) και τον Παναθηναϊκό (14/1) για την EuroLeague, αφού η Μακάμπι έχει δηλώσει 14 παίκτες στην διοργάνωση, ενώ εδώ και μερικές ημέρες έχει τεθεί εκτός ομάδας ο Τζέιμς Νάναλι.

Κοινώς, αν ένα από τα 6 κρούσματα δεν αφορά τον Αμερικανό - και χωρίς καν να ληφθεί υπόψη υπόψη ότι μέχρι και την Τετάρτη (12/1) που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την Άλμπα ίσως προκύψει και νέο κρούσμα - οι Ισραηλινοί δεν θα έχουν τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών για να διεξαχθούν οι επόμενοι αγώνες τους στην διοργάνωση.

Για την ιστορία, ο αγώνας πρωταθλήματος με την Νες Ζιόνα που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (9/1) αναβλήθηκε.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ