NBA

Μάικλ Τζόρνταν: Το ντοκιμαντέρ του 2000 για τον τελευταίο χορό του

Μάικλ Τζόρνταν: Το ντοκιμαντέρ του 2000 για τον τελευταίο χορό του
AP PHOTO/KARL DEBLAKER

Το "The Last Dance" πριν από το "The Last Dance". Δείτε το ντοκιμαντέρ που βγήκε το 2000 για την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν και την τελευταία σεζόν στους Σικάγο Μπουλς, ένα δημιούργημα που ελάχιστοι θυμούνται.

Σε μερικές ώρες θα προβληθούν στις ΗΠΑ τα δύο επόμενα επεισόδια (τρίτο και τέταρτο) του "The Last Dance" -στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου. Ο θόρυβος γύρω από το σπουδαίο δημιούργημα του ESPN και του Netflix συνεχίζεται, με τον Μάικλ Τζόρνταν να επιστρέφει ως το απόλυτο θέμα συζήτησης εν μέσω της διακοπής του ΝΒΑ και της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Αυτό που θυμούνται λίγοι (ελάχιστοι) όμως είναι πως πριν από το "The Last Dance" είχε βγει στη δημοσιότητα άλλο ένα ντοκιμαντέρ που αφορούσε στην τελευταία σεζόν του "Air" με τους Σικάγο Μπουλς. Πίσω στο 2000, μια μίνι παραγωγή μικρότερη της μίας ώρας με τίτλο "Michael Jordan to the Max" περιέγραφε όσα έγιναν το 1997/98 στον δρόμο προς το έκτο δαχτυλίδι, αλλά και την αποχώρηση του Μάικλ Τζόρνταν από τους "Ταύρους".

Σε αφήγηση του Λόρενς Φίσμπερν και με τη συμμετοχή πολλών εκ των προσώπων που έζησαν τον... τελευταίο χορό του, όπως ο Φιλ Τζάκσον, ο Στιβ κερ, αλλά και ο Πατ Ράιλι, το "Michael Jordan to the Max" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως ο προάγγελος του "The Last Dance". Τότε βέβαια δεν έχει τόσο σπουδαίας υποδοχής από το κοινό.

Το πρόβλημα τη μέση που δεν τον άφηνε να βγει από το πούλμαν δίχως τη βοήθεια των συμπαικτών του, η 40άρα εν μέσω έντονων πόνων, οι διαφημίσεις με τον Σπάικ Λι και το "Be like Mike", οι μονομαχίες των NBA Playoffs του 1998 και άλλα πολλά. Κάντε... ζέσταμα πριν δείτε τα δύο επόμενα επεισόδια του "The Last Dance".

Απολαύστε το:















TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ