ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Νέα ρήξη στη σχέση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς της ΤΣΣΚΑ την σεζόν 2020/21
Ο Μάικ Τζέιμς της ΤΣΣΚΑ CSKA TWITTER ACCOUNT

Νέα κρίση στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Μάικ Τζέιμς να βρίσκεται για δεύτερη φορά φέτος υπ' ατμόν και την πρωταθλήτρια Ευρώπης να καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση.

Δύο μήνες μετά από το πειθαρχικό παράπτωμα που τον κράτησε εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα με τη Μπασκόνια, ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται ξανά υπό κρίση και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε απόγνωση.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, η οποία πήρε τη νίκη σε ένα χορταστικό ντέρμπι στη Megasport Arena και πληροφορίες λένε πως στη συνέχεια υπήρξε επεισόδιο στα αποδυτήρια της πρωταθλήτριας Ευρώπης που καλείται πλέον να πάρει μια μεγάλη απόσταση, ίσως την μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων: να συνεχίσει μαζί του με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει τρίτη και φαρμακερή έκρηξη ή να προχωρήσει χωρίς εκείνον στο δυναμικό της.

"Δεν είναι αυτή η ζωή που θα επέλεγα για τον περισσότερο κόσμο. Δεν έχω ιδέα πως τα καταφέρνω. Αν είσαι έξω από το φυσιολογικό, σε κριτικάρουν κι αν δεν είσαι στο πλάνο τους, σε κάνουν να φαίνεσαι τρελός. Στον κόσμο που ζούμε δεν έχει σημασία το σωστό ή το λάθος" έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ το βράδυ του Σαββάτου (23/1) στο Twitter, για να περιπλέξει τις φήμες και όπως φαίνεται την άβολη κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την ομάδα του.

Λέγεται πως ο Τζέιμς "έχασε" πρόσφατα τον παππού του, χωρίς πάντως να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την κηδεία του, προφανώς επειδή δεν του χορηγήθηκε άδεια για να το κάνει. Ίσως αυτή η απόφαση των ανθρώπων της ΤΣΣΚΑ να τον δυσαρέστησε, με αποτέλεσμα να προκύψει γκρίνια μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει με παίκτη που αγωνίζεται στη EuroLeague καθώς έχει παρέλθει η διορία για "εσωτερικές μετακινήσεις" από τις 6 Ιανουαρίου, ενώ το deadline για προσθήκη ελεύθερου παίκτη ή μπασκετμπολίστα που αγωνίζεται εκτός διοργάνωσης είναι η 24η Φεβρουαρίου.

Ο Τζέιμς έχει φέτος 19.9 πόντους από 51.4% στο δίποντο, 37.8% στο τρίποντο και 80.6% στις βολές, μαζί με 3.5 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ, ένα κλέψιμο, 20.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και 4.8 κερδισμένα φάουλ ανά 31:04 συμμετοχής σε 20 αγώνες. Είναι το φαβορί για το βραβείο του MVP, ωστόσο οι επόμενες ημέρες, αν όχι οι επόμενες ώρες, θα κρίνουν το μέλλον του που δεν αποκλείεται να βρίσκεται στις ΗΠΑ, με ομάδες από το ΝΒΑ να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στη Μόσχα.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ