ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Το συγκινητικό "αντίο" του Μάικ Τζέιμς στον παππού του: "Ελπίζω να συνεχίσω να σε κάνω περήφανο"

Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Μπάγερν την σεζόν 2020/21
Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Μπάγερν CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Ο Μάικ Τζέιμς αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό post σε μαύρο φόντο τον παππού του που πέθανε, λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη επιρροή στην ζωή του και θέλει να συνεχίσει τον κάνει περήφανο.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν πολύ δεμένος με τον παππού του, αφού ήταν ο άνθρωπος που τον ανέθρεψε. Και ο τρόπος που τον αποχαιρέτησε δείχνει ξεκάθαρα πόσο πληγώθηκε με τον θάνατό του.

Την ίδια στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο λόγος της νέας ρήξης στις σχέσεις του Αμερικανού με την ΤΣΣΚΑ είναι η άρνηση της ρωσικής ομάδας να τον αφήσει να ταξιδέψει τις ΗΠΑ για την κηδεία του παππού του, ο Τζέιμς φρόντισε να δείξει σε όλο τον κόσμο τι σήμαινε αυτός ο άνθρωπος για την ζωή του.

Με ένα post στο Instagram σε μαύρο φόντο και μερικά πολύ δυνατά λόγια, ο Αμερικανός γκρντ αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που αποτέλεσε την πατρική φιγούρα για αυτόν, συγκινώντας τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς έγραψε: "Μάικλ Πέρι Γουιλκόξεν ήταν το όνομα που μου έδωσαν όταν γεννήθηκα. Όπως εσύ. Ο Θεός ξέρει ότι ο πατέρας μου δεν ήταν η καλύτερη επιρροή την ζωή μου, αλλά εσύ ήσουν. Ήσουν η φωτογραφία που κοιτούσα για το πώς θα φτιάξω μία οικογένεια και πώς θα αγαπάω και θα σέβομαι την σύζυγό μου.

Ήσουν ένας από τους ανθρώπους στην ζωή μου που θαύμαζα και ήσουν πάντα εκεί σε κάθε αγώνα μπάσκετ, σε κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι να αποφοιτήσω. Πάντα μου έλεγες ότι έκανα καλή δουλειά και μου έδινες κίνητρο να γίνω ακόμα καλύτερος. Ήμουν οπαδός των "Κάουμποϊς" όταν ήμουν μικρός όπως εσύ. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μου φώναξαν στην ζωή μου και να με πειθαρχήσουν,αλλά κανένας δεν το έκανε όπως εσύ. Τώρα που έφυγες, αυτό είναι το αντίο μου. Σε αγαπάω, ελπίζω να συνεχίσω να σε κάνω περήφανο και ελπίζω να συνεχίσω να τιμάω το όνομά σου".

Δείτε το post του Τζέιμς:

Photo Credits: CSKA Moscow BC / Twitter

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ