EUROLEAGUE

Μάχη στη Μαδρίτη για Ρεάλ και Εφές, πρώτος τελικός στο EuroCup για Μονακό και Ούνικς

Οι Σανλί και Μίτσιτς της Αναντολού Εφές
Οι Σανλί και Μίτσιτς της Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει συνέχεια στη σειρά με την Αναντολού Εφές, ενώ η Μονακό υποδέχεται την Ούνικς Καζάν. Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ημέρας σε EuroLeague και EuroCup.

Δύο μεγάλους αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (27/4) στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Ρεάλ θα υποδεχθεί στη Μαδρίτη την Αναντολού Εφές (20:00, LIVE στο Match Center του SPORT 24 και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD), στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της EuroLeague, με τους Τούρκους στο 2-0 και τους Ισπανούς να θέλουν το πρώτο από τα τρία βήματα για να γράψουν ιστορία ως η πρώτη ομάδα που θα γυρίσει από αυτό το σκορ.

Ο Πάμπλο Λάσο, πάντως, προβληματίζεται καθώς δεν γνωρίζει αν θα έχει τον Έντι Ταβάρες στη διάθεσή του. Ο θηριώδης σέντερ δεν προπονήθηκε ούτε τη Μεγάλη Δευτέρα, φυσικά δεν έπαιξε στο κυριακάτικο ματς με τη Φουενλαμπράδα και ουδείς μπορεί να μαντέψει αν θα βρίσκεται απόψε στο παρκέ. Ο Εργκίν Αταμάν, από την άλλη, θέλει να καθαρίσει από απόψε την πρόκριση στο Final Four της Κολωνίας (28-30/5), με την αναμέτρηση να ξεκινά νωρίς για τα ισπανικά δεδομένα εξαιτίας της μάχης της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι για το UEFA Champions League.

Λίγο πιο βόρεια, στο Μόντε Κάρλο, η Μονακό του Ζβέζνταν Μίτροβιτς θα υποδεχθεί την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη για τον πρώτο τελικό του EuroCup (19:30, LIVE στο Match Center του SPORT 24 και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD). Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει το εισιτήριο για τη EuroLeague της σεζόν 2021/22, οπότε θα απολαύσουν αυτή τη σειρά χωρίς άγχος, με φόντο το τρόπαιο της δεύτερης διοργάνωσης της Ευρώπης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ