ΜΠΑΣΚΕΤ

Λουίς Σκόλα: Τον... ορέγεται η Μπόκα Τζούνιορς

Λουίς Σκόλα: Τον... ορέγεται η Μπόκα Τζούνιορς
FIBA

Ο Λουίς Σκόλα βρίσκεται στο "στόχαστρο" πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και η Μπόκα Τζούνιος, όπως αποκαλύπτει η "Ole". Μεταξύ άλλων ομάδων εμπλέκει -και- τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Την ώρα που ο Λουίς Σκόλα βρίσκεται στην Κίνα, συζητώντας πιθανότατα το ενδεχόμενο να παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αρκετές ομάδες ευελπιστούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μία εξ αυτών και η ομάδα της χώρας του, Μπόκα Τζούνιορς.

Ο 39χρονος σέντερ, όντας αναμφίβολα το ηρωικό πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναγκάζοντας όλη την υφήλιο να υποκλιθεί στο ψυχικό και μπασκετικό του μεγαλείο, προσελκύει καθημερινά το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ομάδων.

Όπως αναφέρει η αργεντίνικη "Ole", μεταξύ των "μνηστήρων" του, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ομάδες της Κίνας αλλά και η... Ρεάλ Μαδρίτης, συγκαταλέγεται και η Μπόκα Τζούνιορς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, o ατζέντης του Σκόλα έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ομάδας, ο πρόεδρος της οποίας, Εντγκάρδο Αλιφράκο δήλωσε στην "Ole": "Η Μπόκα πάντα θέλει τους καλύτερους παίκτες στο κλαμπ. Αν ο Λουίς θέλει να παίξει στην Αργεντινή, ελπίζουμε να μιλήσουμε μαζί του".

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ