ΑΕΚ

Λοτζέσκι αντί Μορέιρα στο ρόστερ της ΑΕΚ στην Stoiximan Basket League

Ο Λοτζέσκι στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σολέ για το Basketball Champions League
Ο Λοτζέσκι στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σολέ EUROKINISSI

Ο Ματ Λοτζέσκι δηλώθηκε στην θέση του τραυματία Γιανίκ Μορέιρα στην λίστα του ΕΣΑΚΕ, με τον έμπειρο φόργουορντ να επιστρέφει στο ενεργό ρόστερ στην Stoiximan Basket League.

Ο Ματ Λοτζέσκι έχει ξανά δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο δηλώθηκε από την ΑΕΚ στην λίστα του ΕΣΑΚΕ στην θέση του Γιανίκ Μορέιρα και θα μπορεί πλέον να συμμετέχει ξανά στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η απόφαση αυτή της ΑΕΚ ήταν αναμενόμενη, αφού είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην δράση ο Μορέιρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο, με την "Ένωση" να μην θέλει να πορευτεί με 5 ξένους μέχρι να επιστρέψει ο ταλαντούχος σέντερ. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ακόμα μία αλλαγή στην διάθεσή τους αν θελήσουν να ξαναδηλώσουν τον Μορέιρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λοτζέσκι είχε βγει εκτός λίστας μετά την απόκτηση του Ντάριλ Μέικον, ωστόσο χρειάστηκαν απλώς μερικές εβδομάδες για να επιστρέψει. Πλέον, με την επιστροφή του Λοτζέκι, η 6αδα των ξένων της ΑΕΚ στην Stoiximan Basket League είναι η εξής: Ντάριλ Μέικον, Κιθ Λάνγκφορντ, Ματ Λοτζέσκι, Γιόνας Ματσιούλις, Μόουζες Κίνγκλεϊ, Μάρκους Σλότερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ