ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Λόιντ: "Θα ήθελα να επιστρέψω στο NBA, ο Μάικ Τζέιμς βοηθάει τους Αμερικανούς στην Ευρώπη"

Λόιντ: "Θα ήθελα να επιστρέψω στο NBA, ο Μάικ Τζέιμς βοηθάει τους Αμερικανούς στην Ευρώπη"

Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το μεγάλο σουτ του Λέοναρντ το 2019 αλλά και τον Μάικ Τζέιμς.

Στην κάμερα της Cosmote TV και την εκπομπή Pick n' Roll μίλησε ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο μεγάλο σουτ του Λέοναρντ το 2019, όσο στο μέλλον του και τον Μάικ Τζέιμς.

Για το μεγάλο σουτ του Λέοναρντ και το μπλουζάκι: "Δεν έπρεπε να πάρει θεωρητικά τόσο μεγάλη διάσταση. Έκανα πλάκα γιατί ένας αναλυτής του ESPN δεν με γνώριζε. Και έτσι είχε τον Καουάι, τον Εμπίντ και έναν τυχαίο τύπο με το κοστούμι. Ήξερα ότι είμαι καλός παίκτης, ότι ήμουν στην καλύτερη πεντάδα της G-League. Ήθελα όμως να αγκαλιάσω κι αυτό το "ποιος είναι αυτός ο τύπος" το ζήτημα. Έχω εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου και στον εαυτό μου και είχε τη δυνατότητα να κάνω λίγη πλάκα με αυτό. Αυτό το σουτ πιθανότητα να είναι η μεγαλύτερη φάση που έχω δει ζωντανά σε ματς. Ελπίζω απλά στο τέλος να μην είναι όντως η μεγαλύτερη και να υπάρξουν κι άλλες".

Όσο για τη σεζόν του 2019 και την μεγαλύτερή του στιγμή στο NBA: "Νομίζω ότι είναι μια διαφορετική ζωή. Έχει περάσει αρκετός καιρός, όμως το σκέφτομαι συνεχώς. Ορισμένες φορές δεν πιστεύω ότι υπήρξα μέρος όλου αυτού που έγινε. Είμαι ευλογημένος που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας. Έχει περάσει αρκετός καιρός ναι, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει. Τέτοιες εμπειρίες είναι ανεκτίμητες. Η μεγαλύτερή μου στιγμή ήταν όταν σημείωσα τους πρώτους μου πόντους κόντρα στο Σικάγο και τους Μπουλς, γιατί ουσιαστικά έχω γεννηθεί στο Σικάγο, έχω φίλους εκεί και γνωστούς και κατάλαβα ότι αυτό ήταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρό παιδί".

Για την επιστροφή του στο NBA: "Ήξερα ότι είχα πολλά να δείξω σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη. Ο κόσμος όμως δεν ήξερα τι μπορώ να δείξω. Θα ήθελα να επιστρέψω. Είναι θέμα timing, είναι κάτι που δεν μπορώ να ξέρω εντελώς ακόμη. Πάντα παρόλα αυτά έλεγα ότι είμαι ικανός να παίξω στο NBA. Να συνεισφέρω σε μία ομάδα, όχι απλά να είμαι εκεί. Αν λοιπόν βρεθεί ευκαιρία εκεί και είναι καλή, τότε θα το εξετάσω".

Τέλος, για τον Μάικ Τζέιμς: "Υπάρχουν τόσοι καλοί παίκτες στην EuroLeague, είτε είναι Αμερικανοί είτε είναι Ευρωπαίοι. Πολλοί από τους κορυφαίους προφανώς και μπορούν να παίξουν στο NBA. Ο Μάικ Τζέιμς, από την στιγμή που πήγε εκεί κάνει αυτό που ξέρει και παίζει εξαιρετικά. Νομίζω ότι ανήκει εκεί, έχει απίστευτο ταλέντο. Μπορεί και βοηθά όλους τους Αμερικανούς στην Ευρώπη".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ