ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Λόιντ: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την επόμενη σεζόν"

Ο Τζόρνταν Λόιντ στο Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
Ο Τζόρνταν Λόιντ στο Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας EUROKINISSI

Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε σε podcast του Ερυθρού Αστέρα και παραδέχθηκε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα παίξει του χρόνου.

Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε στο podcast του Ερυθρού Αστέρα για τα σχέδιά του, εξηγώντας πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα παίξει την επόμενη σεζόν. Ο εκρηκτικός γκαρντ των ερυθρολεύκων εξήγησε πως το ΝΒΑ παραμένει ο μεγάλος στόχος του, πλην όμως μια καλή πρόταση/ευκαιρία στην EuroLeague θα μπορούσε να τον κρατήσει στην Ευρώπη.

"Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια πού θα παίξω την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, γιατί πολλές φορές όταν σχεδιάζεις κάτι, δεν γίνεται όπως το περιμένεις. Αλήθεια, θα ήθελα να σου πω περισσότερα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμη και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα αναλύσω την κατάσταση το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει" για να συνεχίσει αναφερόμενος στο ΝΒΑ:

"Όπως έχω ξαναπεί, αυτό είναι το όνειρό μου και πιστεύω πως μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Η συγκεκριμένη προοπτική λοιπόν είναι πάντοτε ανοιχτή και ορατή, αλλά αν στην Ευρώπη υπάρχει μια καλή κατάσταση, πιστεύω πως είναι πιο έξυπνο να μην την αφήσω. Ανεξαρτήτως του πόσο μακριά από το σπίτι μου είμαι. Ναι, μου λείπει το σπίτι μου, αλλά η καριέρα δεν κρατάει για πάντα και γι αυτό θα πρέπει πάντα να αρπάζεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, είναι είναι στο ΝΒΑ είτε στην Ευρώπη. Ξέρω παιδιά που περνάνε πέντε και έξι χρόνια στη G-League κι η καριέρα τους δεν εξελίσσεται περισσότερο. Οπότε, θα ξαναπώ ότι η προοπτική του ΝΒΑ είναι πάντα ανοιχτή για μένα, δεν πρόκειται όμως να καθίσω και να περιμένω γι αυτό να συμβεί".

Τη φετινή σεζόν, ο Τζόρνταν Λόιντ είχε 17.3 πόντους (με 31.1% στα τρίποντα), 3.6 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2.3 λάθη ανά 27'20'' συμμετοχής με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ