STOIXIMAN AEGEANBALL

LIVE συνέντευξη Τύπου του Stoiximan AegeanBall Festival 2022

LIVE συνέντευξη Τύπου του Stoiximan AegeanBall Festival 2022

Παρακολουθείστε ζωντανά στο SPORT24 την συνέντευξη Τύπου του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 το οποίο διεξάγεται στην Σύρο το διάστημα 6-10 Ιουλίου.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Όλα είναι έτοιμα για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 που διεξάγεται στην Σύρο το διάστημα 6-10 Ιουλίου και το SPORT24 σας παρουσιάζει ζωντανά την συνέντευξη Τύπου του τουρνουά.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει δυνατά στη Σύρο και με φόντο το εμβληματικό δημαρχείο της Ερμούπολης θα παρελάσουν από το ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μεγάλα ονόματα του αθλήματος και όχι μόνο.

Στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 ο κόσμος θα απολαύσει από κοντά μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Γιάννη Μπουρούση, τον Σάσα Βεζένκοφ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον Δημήτρη Μωραϊτη, τον Δημήτρη Κατσίβελη, τον Χρήστο Σαλούστρο, τον Γιάννη Αθηναίου, τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Νίκο Γκίκα.

Παράλληλα, Έλληνες Ολυμπιονίκες θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη Σύρο. Παρόντες πρόκειται να είναι οι Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιαννιώτης και η Βασιλική Μιλλούση.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ