ΕΟΚ

Λιόλιος για το Κύπελλο: "Φέτος θέλουμε Final Four και του χρόνου Final Eight"

Λιόλιος για το Κύπελλο: "Φέτος θέλουμε Final Four και του χρόνου Final Eight"
EUROKINISSI

Την επιθυμία της νέας διοίκησης να διοργανώσει Final Four στο Κύπελλο τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος. Για την επόμενη σεζόν στόχος είναι το Final Eight.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην επιθυμία της νέας διοίκησης να ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου με Final Four και την επόμενη σεζόν να προχωρήσει στο σχέδιο για το Final Eight.

Μάλιστα ο κ. Λιόλιος αναφέρθηκε και στη συμμετοχή των ομάδων από τη Γ' Εθνική ως της Α2 στο Κύπελλο με τη ύπαρξη Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Σωματείων. Ο νικητής εκτός από την κούπα θα παίρνει και πρόκριση στο Final Eight, στο οποίο θα μετέχουν οι 7 πρώτες ομάδες της Α1 στον πρώτο γύρο.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε: "Για το Κύπελλο, φέτος η πρότασή μας θα είναι να γίνει Final Four. Ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνουμε για Final Eight φέτος. Του χρόνου στόχος είναι να υπάρχει Κυπελλούχος Ερασιτεχνικών Σωματείων, δηλαδή μέχρι την Α2, που εν συνεχεία θα συμμετέχει με τις επτά πρώτες ομάδες της Α1 σε Final Eight στο πρώτο γύρο κάθε πρωταθλήματος, για να έχει αξία και σημασία ο πρώτος γύρος".

TAGS ΕΟΚ ELITE LEAGUE ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ