ΕΟΚ

Λιόλιος για Σπανούλη: "Είμαι σίγουρος πως θα κάνει κάτι πολύ μεγάλο στο μέλλον"

Ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξη Τύπου | 27 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξη Τύπου | 27 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επιβεβαίωσε μέσω συνέντευξης Τύπου ότι μία από τις συναντήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα ήταν με τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ξεχωριστή προσωπικότητα.

Μία ημέρα μετά την επίσημη αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τα παρκέ μέσω της όμορφης εκδήλωσης που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να τον τιμήσει όπως του αρμόζει, αναφορά στον θρυλικό παλαίμαχο μπασκετμπολίστα έκανε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Αυτό έγινε μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (28/9), με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ να αναφέρει πως είχε συνάντηση με τον "Kill Bill" και να εκφράζει την πεποίθησή του πως στο μέλλον θα κάνει κάτι πολύ μεγάλο.

"Στο διάστημα αυτών των δεκαέξι ημερών, όχι μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου είχαμε πολλές συναντήσεις. Μία από αυτές ήταν με τον Βασίλη Σπανούλη.

Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον ο Βασίλης Σπανούλης θα κάνει κάτι πολύ μεγάλο, αυτό που απαιτείται είναι ο κατάλληλος χρόνος για να γίνει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΟΚ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ