ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Υπερέχει ο ΠΑΟΚ"

Λινάρδος: "Υπερέχει ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Αποφασισμένο να παλέψει ένα ακόμα παιχνίδι με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη είναι το Μαρούσι το οποίο θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ (11/2, 5μ.μ.). Στην Αθήνα ο Γκαγκαλούδης

Το Μαρούσι θα αναχωρήσει σε... δόσεις για τη Θεσσαλονίκη, όμως σε καμία από αυτές δεν θα βρίσκεται ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ο οποίος έμεινε στην Αθήνα.

Έτσι, δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Πυλαίας το Μαρούσι (11/2, 5μ.μ.-ΕΤ3).

"Πάμε να παίξουμε στην έδρα μιας ομάδας που υπερέχει σε ποιότητα και βάθος, παρότι έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου", τόνισε ο Νίκος Λινάρδος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι ο στόχος μας είναι να παλέψουμε όσο αντέχουμε και παράλληλα να αποκτήσουν εμπειρίες οι νεαροί που από την αρχή της σεζόν έχουν μπει στα βαθιά και μας βοηθάνε, αν και ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι".

Από τη μεριά του ο Λάμπρος Τσόντζος υποστήριξε: "Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο ισχυρός από μας και ειδικά εμείς οι νεαροί θα προσπαθήσουμε να ωφεληθούμε σε παραστάσεις που θα μας χρησιμεύσουν στο μέλλον». Το Μαρούσι θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιάννη Γκαγκαλούδη που έμεινε στην Αθήνα".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ