ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου"

Λινάρδος: "Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λινάρδος μίλησε για τον αγώνα του Αμαρουσίου με το Ρέθυμνο που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (25/2, 4μ.μ.) στο άδειο λόγω τιμωρία κλειστό του Αγίου Θωμά

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Νίκος Λινάρδος για τον αγώνα του Αμαρουσίου με αντίπαλο το Ρέθυμνο (25/2, 4μ.μ.).

Το Μαρούσι θα δώσει τους τελευταίους 7 αγώνες που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με την εφηβική ομάδα, μετά και την αποχώρηση των Γκαγκαλούδη και Κόμματου.

Μάλιστα, ο Νίκος Λινάρδος στις δηλώσεις του, έκανε λόγο για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, εννοώντας φυσικά τον υποβιβασμό της ομάδας του.

"Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πει κανείς πλέον. Στην ουσία μείναμε με την εφηβική ομάδα την οποία θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε μαζί με τους επαγγελματίες που έμειναν στο ....καράβι, μετά την αποχώρηση Γκαγκαλούδη και Κόμματου", τόνισε ο Νίκος Λινάρδος και συνέχισε:

"Δεν μας ευχαριστεί αυτό που γίνεται, αλλά δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει, τίποτα που να περνάει από το χέρι μας και να μην το προσπαθήσαμε. Ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου .Ούτως ή άλλως το Ρέθυμνο είχε τον πρώτο λόγο γιατί φέτος είναι εξαιρετική ομάδα".

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης δήλωσε: "Θα είναι μια άνιση αναμέτρηση .Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για μας. Δυστυχώς όμως η χρονιά ξεκίνησε με δυσκολίες και τελειώνει σαν Γολγοθάς".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ