ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Κίνητρο η αγάπη για το μπάσκετ"

Λινάρδος: "Κίνητρο η αγάπη για το μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Στόχος του Αμαρουσίου, Νίκου Λινάρδου στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι η ομάδα του να σταθεί με αξιοπρέπεια (7/03, 17:00). Διαβάστε αναλυτικά.

Το Μαρούσι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά σε ένα παιχνίδι, όπου οι παίκτες του Νίκου Λινάρδου θα προσπαθήσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια.

" Η νίκη που πετύχαμε μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για το μπάσκετ και την διάθεση των παιδιών που έχουν απομείνει να δίνουν κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό τους", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Είναι προφανές ότι απέναντι στον πανίσχυρο Παναθηναϊκό το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αφού φέτος , οι δυο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια".

Δεμερτζής: "Ευκαιρία για τα νεαρά παιδιά"

Ο Γιάννης Δεμερτζής τόνισε: " Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης και συνεπώς ο βασικός μας στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αντέξουμε όσο περισσότερο μπορούμε σε αυτή τη δοκιμασία. Επίσης θα είναι μια ευκαιρία για τα νεαρά παιδιά της ομάδας για να αποκτήσουν παραστάσεις και να συνειδητοποιήσουν πόση προσπάθεια χρειάζεται αν θέλουν, κάποια στιγμή, να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ