ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα"

Λινάρδος: "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα"
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι έχει το πλεονέκτημα, όπως τόνισε ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος (3/03, 19:00). Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Το Μαρούσι αντιμετωπίζει στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" το Περιστέρι σε μία αναμέτρηση, όπου ο σύλλογος των δυτικών προαστίων είναι το φαβορί (3/03, 19:00).

" Για μια ακόμη φορά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις δεδομένες αδυναμίες μας, αξιοποιώντας τον υπερβάλλοντα ζήλο και την αυτοθυσία των παιδιών που καταβάλουν συγκινητικές προσπάθειες κάτω από αντίξοες συνθήκες", ανέφερε αρχικά ο Νίκος Λινάρδος και πρόσθεσε:

" Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε κι αυτό καμιά φορά γίνεται πλεονέκτημα μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το Περιστέρι ούτως ή άλλως έχει το πλεονέκτημα".

Ο Λάμπρος Τσόντζος δήλωσε: " Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με την επίγνωση των αδυναμιών μας, αλλά και με διάθεση να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Ειδικά για μας τους νέους αυτή η χρονιά είναι μια σπουδαίος εμπειρία, που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε για το μέλλον".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ