NBA

Λίλαρντ και Γκριν θα παίξουν με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς
Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς Ⓒ 2021 CRAIG MITCHELLDYER/ASSOCIATED PRESS

Στη δωδεκάδα της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αναμένεται να βρίσκονται ο Ντέιμιαν Λίλαρντ κι ο Ντρέιμοντ Γκριν, καθώς το Athletic αποκάλυψε ότι δήλωσαν έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ντέιμιαν Λίλαρντ και του Ντρέιμοντ Γκριν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς το Athletic αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης (15/6) πως τόσο ο πόιντ γκαρντ των Μπλέιζερς, όσο και ο φόργουορντ των Γουόριορς έχουν ενημερώσει την USA Basketball για την απόφασή τους να βρίσκονται στη δωδεκάδα της Team USA.

Ο Λίλαρντ, ο οποίος θα γίνει 31 ετών σε έναν μήνα, θα βρίσκεται στο training camp που θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου στο Λας Βέγκας. Εκεί ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκρεγκ Πόποβιτς θα έχει ήδη επιλέξει ένα ρόστερ 15-16 αθλητών και στη συνέχεια θα καταλήξει στη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο Τόκιο για το τουρνουά στο οποίο οι Αμερικανοί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στη φάση των ομίλων και την εθνική μας ομάδα, αν αυτή κατακτήσει το προολυμπιακό του Καναδά.

TAGS NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ