EUROLEAGUE

Λεσόρ: "Η Γαλλία έχει το πληρέστερο ρόστερ στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ"

Λεσόρ: "Η Γαλλία έχει το πληρέστερο ρόστερ στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ"
IGOKEA M:TEL / MARIJA VURUNA / ABA LEAGUE

Ο Ματιάς Λεσόρ θεωρεί ότι το ρόστερ της Εθνικής Γαλλίας είναι το καλύτερο που είχαν ποτέ στην ιστορία τους οι "μπλε", αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες που θα έχει η προσπάθειά του να βρει... κενή θέση στη front-lline, με τους άσους του ΝΒΑ μπροστά του.

Ο Ματιάς Λεσόρ (28, 2.06) κάνει πράγματα και θαύματα στη φετινή EuroLeague, και με 20,3 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης καταδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο εργαλείο στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και ένας εκ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος σέντερ της Παρτίζαν μίλησε για την πρόκληση της εθνικής ομάδας, τον υψηλό ανταγωνισμό με τους συμπατριώτες του άσους του ΝΒΑ και όχι μόνο, εκτιμώντας ότι μόνο η Team USA μπορεί να παρουσιάσει πληρέστερο ρόστερ.

"Βγάζοντας από την εξίσωση τις ΗΠΑ, η Γαλλία έχει το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο! Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες σε κάθε θέση και ειδικότερα μέσα στη ρακέτα. Είναι ο Γκομπέρ, είναι ο Γουεμπανιαμά και ο Εμπίντ, εάν τελικά επιλέξει τη Γαλλία. Αλλά και οι παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη, όπως ο Μουστάφα Φαλ. Εγώ θα συνεχίσω να παίζω με την ίδια νοοτροπία και να είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ