NBA

ΛεΜπρόν: Άλλαξε το πρόσωπο του Τραμπ με αυτό ενός κλόουν και ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην προθέρμανση του αγώνα των Λέικερς με τους Κλίπερς για την σεζόν 2019/20, φορώντας φανέλα "Black Lives Matter"
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην προθέρμανση του αγώνα των Λέικερς με τους Κλίπερς, φορώντας φανέλα "Black Lives Matter" MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέβασε μία φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ ως κλόουν από το debate του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Τζο Μπάιντεν ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Ντόναλντ Τραμπ που κρατάει εδώ και χρόνινα. Αυτή τη φορά μάλιστα, την πήγε ένα βήμα πιο μακριά.

Ο σταρ των Λέικερς παρακολούθησε το debate του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Τζον Μπάιντεν ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ και δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει πάλι τα βέλη του προς αυτόν.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία της τηλεόρασής του όπου φαίνονταν οι δύο υποψήφιοι, ωστόσο είχε αντικαταστήσει το κεφάλι του Τραμπ με αυτό ενός κλόουν, γράφοντας ως σχόλιο: "σας παρακαλώ ψηφίστε!!!!", προσθέτοντας το hashtag "κάτι παραπάνω από μία ψήφος"

Δείτε το post του ΛεΜπρόν:

Το Insta Story του Λεμπρόν για Τραμπ και Μπέιντεν κατά την διάρκεια του debate των δύο πολιτικών
Το Insta Story του Λεμπρόν για Τραμπ και Μπέιντεν LEBRON JAMES OFFICIAL ACOUNT INSTA STORY
TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ