NBA

ΛεΜπρόν: "Θέλαμε να φύγουμε απ' τη "φούσκα", μείναμε λόγω Ομπάμα"

Ο σούπερσταρ των Λέικερς ΛεΜπρόν Τζέιμς, μαζί με τον πρώην Πλανητάρχη, Μπαράκ Ομπάμα
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Μπαράκ Ομπάμα AP IMAGES / CAROLYN KASTER

Ο σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, παραδέχθηκε πως ήθελαν να φύγουν από τη "φούσκα", μετά το θάνατο του Τζέικομπ Μπλέικ και την απεργία των παικτών. Ο Μπαράκ Ομπάμα όμως, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Η πολυετής πλέον φιλία του σούπερσταρ του NBA και των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σημαντική συμβουλή του, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή απόφασης των "λιμνάνθρωπων" για να μείνουν στο Ορλάντο, σύμφωνα με τον "Βασιλιά".

"Όταν το Μιλγουόκι έκανε ότι έκανε και δικαίως, καταλάβαμε πως κανείς μας δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο. Είμαστε σαν μία αδελφότητα όλοι στο ΝΒΑ, στεκόμαστε δίπλα στους Μιλγουόκι Μπακς για την απόφαση τους αλλά υπήρχε μία στιγμή που κι εμείς, οι Λέικερς ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε.

Οι Λέικερς κι εγώ ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε, ποιο θα είναι το πλάνο μας αν φύγουμε ή αν θα μείνουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ποια θα είναι η δράση μας. Ευτυχώς εγώ είμαι τυχερός που έχω φίλο τον 44ο Πρόεδρο των Η.Π.Α., τον Μπαράκ Ομπάμα στον οποίο τηλεφώνησα μαζί με τον Κρις Πολ για να πάρουμε την συμβουλή του, να μας δώσει μία κατεύθυνση με την εμπειρία του.

Όταν υπάρχει χάος, όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, χρειάζεται έναν άνθρωπο να σε καθοδηγήσει. Και αυτός ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα που μας είπε ποιες είναι οι επιλογές, οι τρόποι δράσεις και αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε να πιέζουμε με τον τρόπο μας, μπορούμε να συνεχίσουμε και την σεζόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο "Βασιλιάς".

AP Images / Carolyn Kaster

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ