NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις αλλάζουν θέσεις, οι Λέικερς ψάχνουν δυάρι και τριάρι

Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς σε φάση από αγώνα Πέλικανς - Λέικερς τον Μάιο του 2021
Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς σε φάση από αγώνα Πέλικανς - Λέικερς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/DERICK HINGLE

Με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στο πλευρό τους, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Άντονι Ντέιβις συμφώνησαν πως πρέπει να αλλάξουν θέσεις ώστε οι Λέικερς να γίνουν πιο επικίνδυνοι στη σεζόν 2021/22.

Η απόκτηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ έχει ενθουσιάσει παράγοντες και οπαδούς των Λέικερς, ωστόσο ο δρόμος για την επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα είναι μακρύς και δύσκολος. Η ομάδα του Λος Άντζελες έχει μια πραγματική Big Three, χρειάζεται όμως πολλές κινήσεις ακόμη για να γεμίσει το ρόστερ της εν όψει της σεζόν 2021/22. Το θετικό είναι ότι οι Γουέστμπρουκ, Τζέιμς, Ντέιβις συναντήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στο σπίτι του δεύτερου στην Καλιφόρνια και εκεί συμφώνησαν να κάνουν ό,τι χρειάζεται ώστε το "πείραμά" τους να μην αποτύχει.

Ο Γουέστμπρουκ εξήγησε, σύμφωνα με τους LATimes, πως δεν έχει πρόβλημα να παίξει χωρίς την μπάλα όποτε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα θέλει να δημιουργήσει, με τον ΛεΜπρόν και τον Ντέιβις να συμφωνούν ότι πρέπει να ανέβουν μία θέση ο κάθε ένας, ο πρώτος από εκείνη του σμολ σε αυτή του πάουερ φόργουορντ και ο δεύτερος από το τέσσερα στο πέντε, ώστε οι Λέικερς να γίνουν περισσότερο επικίνδυνοι.

Πλέον στο Λος Άντζελες χρειάζονται έναν σούτινγκ γκαρντ και έναν σμολ φόργουορντ που θα μπουν στην αρχική πεντάδα, καθώς δεν υπάρχουν πια ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, ο Κάιλ Κούζμα και ο Μοντρέζλ Χάρελ που μετακόμισαν στους Γουίζαρντς. Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι θεωρείται ο μεγάλος τους στόχος για την περιφέρεια, αλλά δύσκολα θα τον πείσουν να κάνει έκπτωση στις απαιτήσεις του, την ώρα που οι Γουέστμπρουκ - Τζέιμς γνωρίζουν ότι έχουν ανάγκη από αξιόπιστους σουτέρ τριών πόντων για να γίνουν οι Λέικερς αποδοτικοί. Οι μόνοι που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα είναι οι Αλφόνζο ΜακΚίνι - Μαρκ Γκασόλ.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ