ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Λεμπρόν Τζέιμς: "Ελπίζω να με αφήσουν να αποσυρθώ από αρχηγός στα All Star Game"

Ο Λεμπρόν Τζέιμς στο All Star Game
Ο Λεμπρόν Τζέιμς στο All Star Game BRYNN ANDERSON/ ASSOCIATED PRESS

Την επιθυμία του να αποσυρθεί από αρχηγός στο All Star Game εξέφρασε στο ESPN ο σούπερ σταρ των Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς, έτσι ώστε να κρατήσει το αήττητο του σερί ως αρχηγός.

Νίκη για την "Team Lebron" και στο φετινό All Star Game στην Ατλάντα με τον Λεμπρόν Τζέιμς να μετράει τέσσερις νίκες και στις τέσσερις χρονιές που έχει υπάρξει αρχηγός από τότε που το NBA έφερε το format των αρχηγών το 2018.

Ο "βασιλιάς" στις δηλώσεις του στο ESPN μετά από το τέλος του ματς ανέφερε ότι θα ήθελε να αποσυρθεί από την αρχηγία κρατώντας το αήττητο 4-0 σερί του ως αρχηγός.

"Ελπίζω να με αφήσουν να αποσυρθώ από All Star αρχηγός έτσι ώστε να κρατήσω το αήττητο 4-0 ρεκόρ μου. Πάντα προσπαθώ να δημιουργώ την καλύτερη ομάδα και είμαι πολύ τυχερός που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω κάνει τις σωστές επιλογές. Τα παιδιά βγήκαν έξω και έπαιξαν για να κερδίσουν και εγώ είμαι στην πλευρά των νικητών και τις τέσσερις χρονιές", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Με τη νίκη τους στο All Star Game, η ομάδα του Λεμπρόν προσέφερε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων (840 χιλιάδες ευρώ) στο Thurgood Marshall College Fund.

Photo Credits: Brynn Anderson/ Associated Press

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ