ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Είναι τόσο απλό, μας διέλυσαν"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Game 5 με τους Σανς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Game 5 με τους Σανς Ⓒ 2021 MATT YORK/ASSOCIATED PRESS

Ο σούπερσταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς εμφανίστηκε ξεκάθαρος μετά από την ήττα από τους Σανς, δήλωσε ότι "τους διέλυσαν" και τόνισε πως πρέπει όλοι να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι εάν θέλουν να πάνε τη σειρά σε 7ο παιχνίδι.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε τους Σανς να παίζουν ολοκληρωτικό μπάσκετ και να διαλύουν τους Λέικερς στο Game 5 με 115-85, φέρνοντάς πιο κοντά από ποτέ στον 1ο αποκλεισμό του στον 1ο γύρο των playoffs στην καριέρα του.

Ο "Βασιλιάς" μετά το φινάλε του αγώνα μίλησε για τον αγώνα αλλά και τη συνέχεια της σειράς, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας και να εμφανιστούν όλοι καλύτεροι στο επόμενο ματς εάν θέλουν να πάνε σε έβδομο παιχνίδι τη σειρά.

"Είναι τόσο απλό, μας διέλυσαν. Έπαιξαν πολύ καλά και έκαναν ό,τι ήθελαν στο παιχνίδι. Προφανώς και πρέπει να είμαστε καλύτεροι, να αλλάξουμε νοοτροπία εάν θέλουμε να πάμε τη σειρά σε έβδομο αγώνα. Έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι, έχουμε πολλά να καλύψουμε και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα στο Game 6. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να παλέψουμε και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι απ' αυτό που δείξαμε.

"Προετοιμάζομαι λες και ο Άντονι Ντέιβις δεν θα αγωνιστεί στο Game 6. Προετοιμάζομαι με το ενδεχόμενο ότι θα απουσιάσει. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου είτε κερδίζουμε, είτε πάμε σπίτι ματς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ