NBA

ΛεΜπρόν: Το υπέροχο VIDEO του ΝΒΑ για το "ταξίδι" του στους 10 τελικούς του ΝΒΑ

Los Angeles Lakers' LeBron James looks on during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Houston Rockets Saturday, Sept. 12, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers' LeBron James looks on during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Houston Rockets Saturday, Sept. 12, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η ιστορία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους τελικούς σε ένα VIDEO 155 δευτερολέπτων! Το ΝΒΑ τίμησε διαφορετικά τον ΛεΜπρόν, δείχνοντας το ταξίδι του Τζέιμς στον δρόμο για το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Πόση ιστορία μπορεί να χωρέσει σε ένα VIDEO 155 δευτερολέπτων; Στην περίπτωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να χωρέσει σχεδόν όλη την καριέρα του.

Το ΝΒΑ αποφάσισε να φτιάξει ένα υπέροχο VIDEO για τον Τζέιμς με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Λέικερς, όπου ο ίδιος αναδείχθηκε πρωταθλητής και MVP των τελικών για 4η φορά στην καριέρα του, όπου κατάφερε να συμπεριλάβει με κάποιον τρόπο και τις δέκα παρουσίες του "Βασιλιά" στους τελικούς.

Από το 2007, στην ήττα με 4-0 από τους Σπερς με την φανέλα των Καβαλίερς, μέχρι το 2011 και την απώλεια του τίτλου από τους Μάβερικς, μέχρι τα δύο σερί πρωταθλήματα με τους Χιτ (2012, 2013), το πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς το 2016 και τελικά τον τίτλο με τους Λέικερς το 2020, το VIDEO πηγαίνει συνεχώς μπρος-πίσω στον χρόνο, δείχνοντας τον Τζέιμς ρούκι και στην συνέχεια βετεράνο.

Απολαύστε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ