NBA

ΛεΜπρόν: "Δεν έχω έξτρα κίνητρο λόγω των Χιτ"

ΛεΜπρόν: "Δεν έχω έξτρα κίνητρο λόγω των Χιτ"
AP IMAGES

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έξτρα κίνητρο στους τελικούς επειδή αντιμετωπίζει τους Χιτ, ενώ εκθείασε τους Πατ Ράιλι και Έρικ Σπόλστρα.

Αυτοί οι τελικοί είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο λόγος είναι ότι καλείται να αντιμετωπίσει τους Μαϊάμι Χιτ, ομάδα με την οποία κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και δύο βραβεία MVP. Ο ίδιος πάντως έριξε τους τόνους λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε αυτή την μονομαχία.

"Δεν υπάρχει έξτρα κίνητρο όταν είσαι στους τελικούς. Σημασία έχει να κερδίσεις το πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία ποιον έχεις απέναντί σου. Είναι ήδη αρκετά δύσκολο να φτάσεις στους τελικούς, να φτάσεις σε αυτή την φάση. Αν καταφέρεις να βγεις νικητής δεν έχει σημασία κόντρα σε ποιον το έκανες".

Για τον Πατ Ράιλι: "Όταν ακούω τον Πατ Ράιλι, μου έρχεται στο μυαλό ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που είχαμε ποτέ στο μπάσκετ. Έχει κερδίσει τα πάντα σε κάθε επίπεδο. Η λίγκα δεν θα είναι ίδια χωρίς αυτόν. Είναι ένας θαυμάσιος τύπος, θαυμάσιος παρακινητής, ο οποίος γνωρίζει τι χρειάζεται για να κερδίσεις το πρωτάθλημα" .

Υπενθυμίζεται ότι ο Πατ Ράιλι έχει συμμετάσχει στους τελικούς για 6 συνεχόμενες δεκαετίες, ως παίκτης, προπονητής ή παράγοντας. Ο Σπόλστρα είναι 49 ετών και ετοιμάζεται να γίνει ο 8ος τεχνικός με τουλάχιστον 5 παρουσίες σε τελικούς, με τον ΛεΜπρόν να τον αποθεώνει.

Συγκεκριμένα για τον coach των Χιτ δήλωσε: "Είναι ατυχές το γεγονός ότι δεν τον σέβονται. Είναι πραγματικά καλός, αν όχι τέλειος. Πιθανόν είναι τέλειος λόγω της προετοιμασίας και της σκληρής δουλειάς του".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ