NBA

Λέικερς: ΝτεΡόζαν και Λάουρι θέλουν να συνυπάρξουν στο Λ.Α, αλλά αυτό απαιτεί... θυσίες

Οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κάιλ Λάουρι σε αγώνα Σπερς - Ράπτορς
Οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κάιλ Λάουρι σε αγώνα Σπερς - Ράπτορς Ⓒ 2020 DARREN ABATE/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κάιλ Λάουρι έχουν αμφότεροι στο μυαλό τους μία συνύπαρξη στους Λέικερς, ωστόσο για να συμβεί αυτό χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα.

Οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κάιλ Λάουρι είναι αμφότεροι free agents. Και, σύμφωνα με τους L.A Times, πολύ θα ήθελαν να ξανασμίξουν στους Λέικερς έπειτα από τρία χρόνια που πέρασαν χώρια.

Οι δύο γκαρντ ήταν συμπαίκτες στους Ράπτορς από το 2012 έως το 2018, με αποτέλεσμα να γίνουν κολλητοί. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα λοιπόν, τόσο ο ΝτεΡόζαν όσο και ο Λάουρι σκέφτονται την προοπτική των Λέικερς, κάτι που - δεδομένης της φιλίας τους - μάλλον δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι ακριβώς τόσο απλά.

Το φετινό καλοκαίρι οι Λέικερς δεν έχουν χώρο στο σάλαρι καπ. Κάτι που σημαίνει ότι για να αποκτήσουν τους δύο παίκτες θα πρέπει είτε αυτοί να δεχθούν μία (μεγάλη) μείωση αποδοχών - κάτι που μοιάζει δύσκολο δεδομένου ότι θα είναι περιζήτητοι ως δύο από τους καλύτερους free agents της αγοράς - είτε να βρεθεί τρόπος να αποκτηθούν μέσω sign and trade. Κοινώς, θα πρέπει οι Λέικερς να τα βρουν με τους Ράπτορς για τον Λάουρι και με τους Σπερς για τον ΝτεΡόζαν, κάτι που ίσως να μην είναι τόσο εύκολο.

Όπως και να έχει πάντως, όσο ακραίο και αν είναι αυτό το σενάριο, δεν παύει να είναι κάτι που φέρονται να σκέφτονται οι δύο σταρ. Και σε περίπτωση που η επιθυμία τους για συνύπαρξη στους Λέικερς γίνει πράξη, τότε σίγουρα τα δεδομένα θα αλλάξουν στο ΝΒΑ.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ