ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λάσο: "Προπονήθηκε ο Γιουλ, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που παλεύει"

Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στη διάρκεια αγώνα της EuroLeague
Ο Πάμπλο Λάσο στη διάρκεια αγώνα της EuroLeague EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την αυριανή (27/1, 22:00) αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν οι παίκτες του. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος έβγαλε κανονικά την προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αναμετρηθεί αύριο Τετάρτη (27/1, 22:00) με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική της EuroLeague και ο κόουτς της "Βασίλισσας", Πάμπλο Λάσο, στάθηκε τόσο στα προβλήματα της ομάδας του, όσο και στην αποφασιστικότητα των "πρασίνων".

"Έχουμε προβλήματα, όπως έχουμε πάντα σ' αυτό το σημείο της σεζόν. Παίκτες όπως ο Τέιλορ, ο Ταβάρες και ο Τόμπκινς νιώθουν στο κορμί τους τα λεπτά που παίζουν και έχουν κάποια θέματα. Η μοναδική σίγουρη απουσία είναι αυτή του Λαπροβίτολα. Ο Γιουλ έβγαλε την προπόνηση, ο Ρούντι ξεκίνησε αλλά έπρεπε να βγει λίγο αργότερα. Θα περιμένουμε να αποφασίσουμε τις επόμενες ώρες. Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έκανε δύσκολο το έργο μας στην Αθήνα.

Έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός. Ένας εξ αυτών είναι ο Νέντοβιτς, ο οποίος δημιουργεί και για τους συμπαίκτες του. Υπάρχουν επίσης οι Μακ και Σαντ Ρος στα γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά, έχει ένα νέο προπονητή πλέον και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από την αρχή. Θα πρέπει να μειώσουμε την παραγωγή τους στην επίθεση, γιατί είναι μια επιθετική ομάδα". δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Ρεάλ.

Από την πλευρά του ο Τρέι Τόμπκινς, τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος. Το επίπεδο της ομάδας τους είναι αρκετό για να είναι πάντα ανταγωνιστικοί. Δεν έχει καμία σημασία εάν παίζουν στο γήπεδό τους ή στην Μαδρίτη. Παίζουν με αρκετή σκληράδα αλλά και ενέργεια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε την επίθεσή τους και να είμαστε προσεκτικοί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ