EUROLEAGUE

Λάσο: "Πιο σκληρός ο Ολυμπιακός"

Λάσο: "Πιο σκληρός ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ανωτερότητα και τη δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού παραδέχθηκαν οι Πάμπλο Λάσο και Κέι Σι Ρίβερς από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έψαξαν για δικαιολογίες στη συνέντευξη Τύπου

Η έκταση που πήρε το σκορ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρότης Πάμπλο Λάσο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου αφού συνεχάρη τον Ολυμπιακό και ανέλυσε τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι.

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν πολύ πιο σκληρός από εμάς. Η διαφορά έγινε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε έπαιξαν πολύ καλά κι έβαλαν τα ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε την προσπάθειά μας σαν τρελοί να επιστρέψουμε, αλλά η απορία μου είναι γιατί δεν παίξαμε έτσι σκληρά από την αρχή. Μένουν ακόμα δύο παιχνίδια για το φινάλε και πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε".

Από την πλευρά των παικτών ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε: " Βγάζω το καπέλο μου στον Ολυμπιακό. Έπαιξαν εξαιρετικά σήμερα. Εμείς φανήκαμε να μην έχουμε κίνητρο και πλέον η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι το θέλει περισσότερα από εμάς. Η επιθετική άμυνά του έδωσε τον… τόνο στο παιχνίδι και ήταν το κλειδί για να πάρουν το παιχνίδι".

Εν τω μεταξύ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο διεθνής Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχι Ροντρίγκεθ δήλωσε: "Είναι μια πολύ άσχημη ήττα για εμάς, καθώς αυτό το παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα. Ήμασταν εκτός πλάνου από το ξεκίνημα, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή των αγώνων.

Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να είμαστε θετικοί και ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλές ομάδες σε αυτό τον όμιλο που θα μπορούσαν εύκολα να κατακτήσουν την Euroleague. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να βελτιωθούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ