ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λάσο: "Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα, ήταν δύσκολες μέρες για εμένα, αλλά είμαι καλά"

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο INTIME

Ο Πάμπλο Λάσο ήταν το πρόσωπο της βραδιάς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήμαος της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, συγκινώντας με τις δηλώσεις του μετά τον 4ο τελικό, όπου έδωσε το παρών και συμμετείχε στους πανηγυρισμούς.

Ο θρίαμβος της Ρεάλ στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπαρτσελόνα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας σημαδεύτηκε από την παρουσία του Πάμπλο Λάσο στο γήπεδο, μόλις δύο εβδομάδες μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Ο Βάσκος τεχνικός αποθεώθηκε και σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του πρωταθλητή και στην συνέχεια προχώρησε σε όμορφες δηλώσεις, συγκινώντας τον κόσμο.

"Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για όλη την σεζόν. Νομίζω ότι είναι πολύπλοκο σε μία σεζόν 10 μηνών, με καλά και άσχημα πράγματα να συμβαίνουν σε σένα, να τα καταφέρνεις. Παίξαμε στους τελικούς και των τεσσάρων διοργανώσεων που συμμετείχαμε. Αυτό λέει πολλά για το γκρουπ των ανθρώπων που έχουμε και βγάζω το καπέλο στα παιδιά" δήλωσε αρχικά ο Λάσο, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και όσα κατάφεραν. Ξέρετε ότι οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες για εμένα, αλλά είμαι καλά. Παραδέχομαι ότι ήταν δύσκολο για εμένα να σηκώσω το τρόπαιο, αλλά πιστεύω ότι αυτό συνέβη επειδή είναι βαρύ. Είμαι όμως χαρούμενος για το πώς δουλέψαμε όλη την σεζόν.

Υπήρξαν σεζόν όπου πήραμε όλα τα τρόπαια, αλλά δεν αισθανόμουν περήφανος ως προπονητής. Αλλά φέτος, αν και δεν τα κατακτήσαμε όλα, αισθάνομαι πολύ περήφανος".

Θυμηθείτε την στιγμή που ο Λάσο σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή μετά το τέλος του 4ου τελικού κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ