NBA

Λάρσα Πίπεν: "Θα πάρω το όνομα Τζόρνταν αν παντρευτούμε, κάναμε σεξ 4 φορές την ημέρα με τον Σκότι"

Λάρσα Πίπεν: "Θα πάρω το όνομα Τζόρνταν αν παντρευτούμε, κάναμε σεξ 4 φορές την ημέρα με τον Σκότι"
2014 PHOTO BY OMAR VEGA/INVISION/AP

Απίθανες αποκαλύψεις από την Λάρσα Πίπεν, πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, που είναι πλέον ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, γιο του Μάικλ Τζόρνταν. Κι αν μπερδευτήκατε, λογικό είναι.

Στα 48 της, η Λάρσα Πίπεν προκαλεί σε καθημερινή βάση με τις πράξεις και με τις δηλώσεις της. Η πρώην πλέον σύζυγος του Σκότι Πίπεν αποκάλυψε ότι "κάναμε σεξ τέσσερις φορές στη διάρκεια της νύχτας. Κάθε νύχτας. Δεν υπήρξε ούτε μία που να μη συμβεί κάτι τέτοιο στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί", ωστόσο το ζευγάρι χώρισε το 2021 και έκτοτε η διάσημη τηλεπερσόνα των ΗΠΑ βρέθηκε στα ρεπορτάζ σκανδαλοθηρικών μέσων για τις σχέσεις της με πολύ νεαρότερους από εκείνη μπασκετμπολίστες όπως ο Μαλίκ Μπίσλι, νυν συμπαίκτης του γιου της στους Λος Άντζελες Λέικερς!

Η Λάρσα Πίπεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, γιο του Μάικλ Τζόρνταν, για τον οποίο είπε ότι "πρέπει να μπει σε μεγάλα παπούτσια" προφανώς για να καλύψει τον ρόλο που είχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο Σκότι Πίπεν.

Με καταγωγή από τον Λίβανο και την Συρία, η Λάρσα Πίπεν μεγάλωσε στο Σικάγο και εκεί γνώρισε τον πρώην σύζυγό της και alter ego του Μάικλ Τζόρνταν στους θρυλικούς Σικάγο Μπουλς. Απλώς τώρα είναι μαζί με τον γιο του AIR και δηλώνει έτοιμη να χρησιμοποιήσει και το επώνυμό του: "Γνωριστήκαμε πριν από μερικά χρόνια και εννοείται πως σε περίπτωση που παντρευτούμε, θα αλλάξω το επώνυμό μου". Όλα αυτά, στο show "Real Housewives", μέσω του οποίου διατηρεί το όνομά της στην επικαιρότητα.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ