ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Λάρκιν: "Η Αναντολού Εφές είναι ό,τι καλύτερο μού έχει συμβεί"

Ο Λάρκιν κάνει τη διείσδυση σε αγώνα της Αναντολού Εφές
Ο Λάρκιν κάνει τη διείσδυση σε αγώνα της Αναντολού Εφές PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague, χαρακτηρίζοντας την Αναντολού Εφές ως την καλύτερη επιλογή της καριέρας του.

Ο Σέιν Λάρκιν μπήκε φέτος στην τέταρτη σεζόν της καριέρας του ως παίκτης της Αναντολού Εφές. Μετά την Μπασκόνια και την απόπειρα επιστροφής στο ΝΒΑ, η Κωνσταντινούπολη τον υποδέχθηκε το καλοκαίρι του 2018 κι έκτοτε απολαμβάνει τους καρπούς του ταλέντου του.

Ο 29χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague για την τετραετία που έχει περάσει στην Αναντολού Εφές και την απόφασή του να μακροημερεύσει σε τουρκικό έδαφος, κάτι που χαρακτήρισε ως την καλύτερη απόφαση της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έγινα υπήκοος της Τουρκίας, οπότε προφανώς αγαπώ τη χώρα. Όλοι με ρωτούσαν πίσω στο σπίτι, στο Μαϊάμι, όταν έφευγα πώς ένιωθα που άφηνα το σπίτι μου. Εγώ τους απαντούσα ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Δεν νιώθω κάποια διαφορά. Αυτό το μέρος έχει μια σημαντική θέση στην καρδιά μου, για το υπόλοιπο της ζωής μου θα το θυμάμαι.

Η φετινή είναι η ένατη επαγγελματική μου σεζόν, οπότε έχω περάσει σχεδόν τα μισά χρόνια της καριέρας μου εδώ, δεν έχω υπάρξει σε άλλη ομάδα για τόσο πολύ καιρό. Ήταν υπέροχα όλα. Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά, προσπάθησα να είμαι ανοιχτός για όλα. Νομίζω πως αυτό εδώ είναι το καλύτερο που έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου και το πώς βλέπω τα πράγματα. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, δεν θα το άλλαζα για τίποτα".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ