ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ο Ζέιντ Μουόσα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό στην πρεμιέρα της Basket League

Κύπρος: Ο Ζέιντ Μουόσα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό στην πρεμιέρα της Basket League
INTIME SPORTS

Ο Ζέιντ Μουόσα συστήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στη Basket League της Κύπρου, όντας το "Α" και το "Ω" στη νίκη της Ανόρθωσης επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να παραχωρήσει τον Ζέιντ Μουόσα με τη μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση στηρίχθηκε στην ανάγκη του 19χρονου γκαρντ/φόργουορντ να πάρει χρόνο συμμετοχής και μπόλικες εμπειρίες, με φόντο το μέλλον. Ο νεαρός αθλητής θα έχει φέτος την ευκαιρία να αποτελέσει ενεργό μέλος στο rotation του ιστορικού κυπριακού συλλόγου, στον οποίο όμως, όπως φαίνεται, δεν θα έχει συμπληρωματικό, αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ήδη μάλιστα, από την πρεμιέρα της Basket League κατέστησε σαφές πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και να εξελιχθεί σε κομμάτι μείζονος σημασίας για τη λειτουργία της ομάδας.

Βλέπετε, στη δύσκολη νίκη της Ανόρθωσης επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (65-64) γέμισε την στατιστική του, καταγράφοντας ένα -εντυπωσιακό αν μη τι άλλο- νταμπλ νταμπλ στα 37'31'' που έμεινε στο παρκέ. Συγκεκριμένα, τελείωσε με 20 πόντους (με 5/12 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 1/2 βολές), 19 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 μπλοκ, για να συγκεντρώσει 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (game high).

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ