ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παπαπέτρου σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τον Βουγιούκα

Ο Παπαπέτρου σηκώνει το τρόπαιο με τον Βουγιούκα
Ο Παπαπέτρου σηκώνει το τρόπαιο με τον Βουγιούκα EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου φώναξε τον Ίαν Βουγιούκα την στιγμή της απονομής του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Τι είπε γι αυτή την απόφασή του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σήκωσε στον αέρα το 20ό Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, έχοντας μαζί τον Ίαν Βουγιούκα. Κάτι στο οποίο στάθηκε με δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, όταν είπε:

"Φώναξα τον Ίαν να κατέβει μαζί μου, είναι σαν πατέρας μου. Η σκυτάλη έρχεται από αυτόν, από τα βαριά τρόπαια που έχει σηκώσει. Ένιωθα ότι ηθικά σωστό ήταν να κατέβει για να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο. Είμαστε μια οικογένεια, μέσα κι έξω από το παρκέ".

Δείτε την στιγμή της απονομής του τροπαίου:

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη μέσω ανακοίνωσης τόσο τον κάτοχο του τίτλου όσο και τον φιναλίστ: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τους παίκτες, τους προπονητές, το υπόλοιπο επιτελείο και την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την κατάκτηση του τίτλου του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2020-21. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν, επίσης, τον Προμηθέα για την συμμετοχή του για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ