ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει για τους "4"

Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει για τους "4"

Τη Δευτέρα (2/12) στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων ομάδων για τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών. ΑΕΚ, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Περιστέρι και Προμηθέας στη μάχη των "4".

Το μπασκετικό ενδιαφέρον της νέας εβδομάδας μαγνητίζεται από το ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη EuroLeague, το ξεκίνημά της ωστόσο ρίχνει τα φώτα στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, στην οποία μάλιστα δεν υπάρχει κανείς από τους δύο "αιώνιους".

Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΚ και θα φέρει στην κληρωτίδα τις τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά. Αυτές είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): ΑΕΚ, Διαγόρας Δρυοπιδέων (Α2), Περιστέρι και Προμηθέας, σε μία ιδιαίτερη κλήρωση η οποία δεν περιλαμβάνει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψουν θα παλέψουν στις 12 Φεβρουαρίου του 2020 (όπως αναφέρει η προκήρυξη της διοργάνωσης) για μια θέση στον τελικό που θα διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά (16ης Φεβρουαρίου) στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί πως ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα είναι γηπεδούχος στον ημιτελικό, ως η ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας από τις υπόλοιπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ