ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κύπελλο Ανδρών: Μπαίνουν οι ομάδες της Α1, τα βλέμματα στη Ρόδο για το Κολοσσός - Ολυμπιακός

Ο Κώστας Σλούκας με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Σλούκας με την φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Η 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών ξεκινάει σήμερα (18/9) σε μία ιστορική μέρα, αφού ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό (19:00). Λάρισα - Άρης το άλλο παιχνίδι.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό. Έπειτα από πάνω από δύο χρόνια οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.

Η σημερινή μέρα είναι ιστορική, αφού ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ελληνικές διοργανώσεις έπειτα από δύο σεζόν. Έχοντας περάσει μία διετία που στο παρκέ παρατασσόταν η αναπτυξιακή ομάδα του συλλόγου, ο Ολυμπιακός Β', οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν με την κανονική τους σύνθεση.

Οι "ερυθρόλευκοι", που έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής όταν έφτασαν χθες (17/9) στην Ρόδο, είδαν και τον Γιώργο Πρίντεζη να ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Λάρισα υποδέχεται τον Άρη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι των Λαρισαίων στο youtube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
17.00 Λάρισα-Άρης
19.00 Κολοσσός Ρ.- Ολυμπιακός

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE στο SPORT24

Ο αγώνας για κύπελλο Ελλάδος στο Μπάσκετ μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Ολυμπιακού αποκλειστικά στο SPORT24! Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος περιγράφουν τον 1ο επίσημο αγώνα της ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού σε εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 ημέρες!

Δείτε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ