ΕΟΚ

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη ανάμεσα σε ΕΟΚ - ΕΣΑΚΕ με συμμετοχή των ομάδων

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη ανάμεσα σε ΕΟΚ - ΕΣΑΚΕ με συμμετοχή των ομάδων

Την Τρίτη το μεσημέρι (27/9) ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ θα δώσουν κρίσιμη διαδικτυακή συνάντηση για πρώτη φορά μετά από την αποχώρησή της από όλες τις διαδικασίες, με στόχο την αξιολόγηση των κινήσεων του ΕΣΑΚΕ και την εύρεση κοινής γραμμής πλεύσης.

Τον Ιούνιο του 2022 η ΕΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από τον ΕΣΑΚΕ θεωρώντας παράτυπο το πρωτάθλημα της Α1. Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ είχε επισημάνει πως "δεν σκοπεύουμε με την παρουσία μας να 'νομιμοποιήσουμε' τις νέες αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ".

Μάλιστα είχε ενημερώσει πως ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει είναι αν ο ΕΣΑΚΕ "συμμορφωθεί και εφαρμόσει τις αποφάσεις της πρόσφατης ομόφωνης γενικής συνέλευσης". Έκτοτε οι δύο πλευρές δεν είχαν καμία επαφή μεταξύ τους.

Τρεις μήνες μετά και με στόχο την εύρεση κοινής γραμμής πλεύσης οι δύο πλευρές θα δώσουν κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη το μεσημέρι (27/9) με συμμετοχή όλων των ομάδων για πρώτη φορά μετά από το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022.

Στόχος της τηλεδιάσκεψης αυτής είναι η αξιολόγηση των κινήσεων από πλευράς ΕΣΑΚΕ με στόχο πάντα την νομιμότητα και το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Από την συνάντηση θα κριθούν πράγματα για το μέλλον του πρωταθλήματος, με την ΕΟΚ ωστόσο να θέλει να εξομαλύνει τις σχέσεις με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού μπάσκετ.

TAGS ΕΟΚ ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ