ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Κρις Τζόουνς στο SPORT24: "Ο Κώστας έχει το dna των Αντετοκούνμπο, είναι σπουδαίος παίκτης και χαρακτήρας"

Κρις Τζόουνς στο SPORT24: "Ο Κώστας έχει το dna των Αντετοκούνμπο, είναι σπουδαίος παίκτης και χαρακτήρας"

Να παίξει στα playoffs με την Βιλερμπάν θέλει ο Κρις Τζόουνς, όπως δήλωσε στο SPORT24 το βράδυ της Παρασκευής (29/10), πριν αποθεώσει τον Greek Freak της Βιλερμπάν, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Κώστα Αντετοκούνμπο, μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και τους Βασίλη Σκουντή - Αλέξανδρο Τρίγκα ο Κρις Τζόουνς. Ο Αμερικανός γκαρντ, που έβαλε 13 πόντους στην νίκη της Βιλερμπάν επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, έδειξε πολύ ταπεινός, αλλά παραδέχθηκε πως στόχος της ομάδας του είναι η οκτάδα της κανονικής περιόδου και η συμμετοχή στα playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Τζόουνς:

"Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη γιατί ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας. Είμαστε ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Οκομπό, αλλά έχουμε και σπουδαίους συμπαίκτες γύρω μας. Δεν μπορώ να πω ότι τους εκπλήξαμε, ήρθαμε σε μια εντυπωσιακή αρένα με σπουδαίους οπαδούς και με αυτά που έκανε ο Οκόμπο, έγιναν όλα πιο εύκολα για τους υπόλοιπους.

Έχουμε έναν αγώνα για το γαλλικό πρωτάθλημα μπροστά μας, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος μας ήταν από την αρχή της σεζόν να μπούμε στα playoffs, ενώ προσωπικά αισθάνομαι ότι είμαι παραγωγικός, είμαι σε μια κατάσταση στην οποία μπορώ να δείξω τι να κάνω. Είναι στο dna των Αντετοκούνμπο, όλοι ξέρουν τον αδελφό του, όμως και ο Κώστας είναι σπουδαίος παίκτης, σπουδαίος χαρακτήρας, κάνει καταπληκτική δουλειά, δείχνει τι μπορεί να κάνει σε όλο τον κόσμο".

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ