ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόντρα στην ισχυρή Λετονία για το 2/2 η Εθνική Εφήβων

Κόντρα στην ισχυρή Λετονία για το 2/2 η Εθνική Εφήβων
INTIME SPORTS

Μετά την άνετη νίκη επί της Ιταλίας στην πρεμιέρα του Eurobasket U18 η Εθνική Εφήβων θα προσπαθήσει κόντρα στην γηπεδούχο Λετονία (18:30) να διπλασιάσει τις νίκες της.

Η Ιταλία δυσκόλεψε την Εθνική Εφήβων, αλλά στο τέλος υποκλίθηκε στο σύνολο του κόουτς Βλασσόπουλου με 81-65 στην πρεμιέρα του Eurobasket U18 . Κόντρα στην γηπεδούχο Λετονία των τρομερών Βάλτερς Βέβερις και Άρτουρς Ζάγκαρς ωστόσο θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια σήμερα (29/7, 18:30).

Με την οικοδέσποινα του Eurobasket να έχει ηττηθεί στην πρεμιέρα από την ισχυρή Κροατία , ο συγκεκριμένος αγώνας έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για αυτήν.

Η Εθνική Εφήβων από την πλευρά της ξέρει ότι με νίκη εξασφαλίζει τουλάχιστον την δεύτερη θέση στον Α' Όμιλο, κάτι που θα της εξασφαλίσει καλύτερα σταυρώματα στην συνέχεια.

Το σύνολο του κόουτς Βλασσόπουλου θα έχει δύσκολο έργο, με τους Λετονούς να είναι μία ομάδα που συνηθίζει να τρέχει πολύ και την Εθνική Εφήβων να καλείται να επιβάλλει το δικό της τέμπο. Αν τα καταφέρει, τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ