NBA

Κοντά στους Μάβερικς ο Ντράγκιτς, ξανά συμπαίκτης με τον Ντόντσιτς

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Χιτ
Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Χιτ 2021 CHRIS CARLSON/AP PHOTO

Ένα ακόμα Σλοβένο ετοιμάζονται να προσθέσουν στο ρόστερ τους οι Μάβερικς καθώς βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γκόραν Ντράγκιτς από τους Ράπτορς.

Τον συμπαίκτη του στην Εθνική Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να βρει στους Μάβερικς ο Γκόραν Ντράγκιτς που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Ντάλας, όπως ανέφερε ο Τζέικ Φίσερ του Bleacher Report σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όπως όλα δείχνουν ο Ντράγκιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ράπτορς καθώς μετά από την ανταλλαγή του που τον έστειλε από τους Μαϊάμι Χιτ στην ομάδα του Τορόντο με τους Πρέσιους Ατσιούα και τον Κάιλ Λάουρι, ο Σλοβένος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την μετακίνησή του.

Θυμίζουμε πως οι Χιτ είχαν κρατήσει τον Ντράγκιτς στο Μαϊάμι, ωστόσο στην πορεία έγινε ανταλλαγή στην ομάδα του Τορόντο.

Η λύση του "buy out" μοιάζει να είναι και η επικρατέστερη, συνεπώς οι Μάβερικς ετοιμάζονται να φέρουν ακόμα έναν Σλοβένο. Μάλιστα, Ντράγκιτς και Ντόντσιτς θα ξαναμοιραστούν το παρκέ ως συμπαίκτες έπειτα από την κοινή τους θητεία με την Εθνική Σλοβενίας και την κατάκτηση του EuroBasket.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ