NBA

Κοντά στην επιστροφή ο ΛεΒέρτ, μερικούς μήνες μετά την αφαίρεση καρκινικού όγκου από τα νεφρά του

Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς
Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2020 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Ευχάριστα νέα για τον Καρίς ΛεΒέρτ και τους Πέισερς αφού ο ταλαντούχος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην δράση την φετινή σεζόν, μόλις μερικούς μήνες μετά την επέμβαση αφαίρεσης ενός καρκινικός όγκου από τα νεφρά του.

Ο κόσμος του ΝΒΑ είχε σοκαριστεί πριν μερικούς μήνες στην είδηση ότι ο Καρίς ΛεΒέρτ είχε καρκινικό ογκίδιο στα νεφρά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για να το αφαιρέσει. Από ότι φαίνεται όμως, τα χειρότερα πέρασαν για τον ταλαντούχο γκαρντ/φόργουορντ.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο ΛεΒέρτ είναι κάθε μέρα και καλύτερα και μάλιστα βάσει το σχεδιασμού που υπάρχει αναμένεται να επιστρέψει την φετινή σεζόν στα παρκέ!

Ο ΛεΒερτ είχε δώσει το παρών - ως θεατής - στις προπονήσεις των Πέισερς πριν μερικές εβδομάδες, με την Ιντιάνα τότε να τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία βιασύνη να επιστρέψει. Το σκεπτικό της Ιντιάνα να μην πιέσει τον ΛεΒέρτ δεν έχει αλλάξει, ωστόσο με βάση τα τελευταία δεδομένα είναι πλέον πολύ πιθανό να αγωνιστεί πάλι στο ΝΒΑ κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Την φετινή σεζόν ο ΛεΒέρτ είχε - μέχρι την στιγμή της παραχώρησής του από τους Νετς στους Πέισερς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν - 18.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2020 Kathy Willens/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ