ΙΤΑΛΙΑ

Κοντά στη Φορτιτούντο ο Ματσόν

Κοντά στη Φορτιτούντο ο Ματσόν
Ματσόν

Ο τεχνικός του Άρη, Αντρέα Ματσόν, θα είναι σύμφωνα με τη Legabasket.it ο νέος προπονητής της Φορτιτούντο

Πρότι ο Ιταλός τεχνικός, ακόμα και στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν παραδέχθηκε ότι έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα συναντήσει τον πρόεδρο, Τζιλμπέρτο Σακράτι, για να συζητήσουν την υπογραφή τριετούς συμβολάιου.
Εκτός από την Φορτιτούντο (που συζήτησε και με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς), υπάρχουν ακόμα προτάσεις από την Ισπανία και τη Σεβίλλη, αλλά και από την Άλμπα Βερολίνου.

" Η θέληση να γυρίσω στην Ιταλία υπάρχει, αλλά θα σκεφθώ μετά το πέμπτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Θέλω να κάνω μία σοβαρή επιλογή", είπε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: " Δεν ξέρω πολλά για τη Φορτιτούντο. Είμαι πεπεισμένος ότι για να αναλάβω την ομάδα, πρέπει να έχουμε ξεκάθαρες ιδέες, για να μην υπερβάλλουμε και να υπάρχει πίστη για να περάσει έτσι στον κόσμο. Εδώ στον Άρη, έχουμε το καλύτερο κοινό στην Ευρώπη, αλλά και οι "μπιανκομπλού" είναι πολύ θερμοί. Δύο παραδείγματα ομάδων, που πάνω από τον σύλλογο θεωρούνται ιδιοκτησία των φιλάθλων τους", είπε ο κόουτς του Άρη, που ίσως έτσι θέλησε να οικοδομήσει από τώρα μία καλή σχέση με τους οπαδούς της ομάδας της Μπολόνια.


TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ