ΧΙΜΚΙ

Κοντά στα 3 εκατ. ευρώ το χρέος της Χίμκι στους παίκτες

Ο Σβεντ με τη φανέλα της Χίμκι
Ο Σβεντ με τη φανέλα της Χίμκι EUROKINISSI

Το οικονομικό πρόβλημα της Χίμκι έχει πάρει όπως όλα δείχνουν μεγάλες διαστάσεις, με το χρέος της ομάδας προς τους παίκτες να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Πολύ δύσκολα δείχνουν να είναι τα πράγματα για τη Χίμκι, καθώς το οικονομικό πρόβλημα που είχε διαπιστωθεί τις προηγούμενες εβδομάδες, μέσα από διάφορα ρωσικά δημοσιεύματα, φαίνεται πως είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει λόγος για οφειλές παικτών εδώ και δύο μήνες, αφού δεν έχουν λάβει μισθούς για τους μήνες Ιανουάριο και Δεκέμβριο, ένας λόγος που λύθηκαν και τα συμβόλαια των Γιόνας Γερέμπκο και Γκρεγκ Μονρό, αφού οι δύο πρώην NBAερς δεν άντεχαν άλλο την κατάσταση.

Ωστόσο, η περίπτωση των δύο δεν ήταν η μόνη, καθώς όπως τόνισε χθες (2/3) ο μάνατζερ του Νταϊρίς Μπέρτανς, Αρτούρς Καλνίτις, ο πελάτης του θέλησε να τερματίσει την συμφωνία με την ομάδα, καθώς υπήρξε καθυστέρηση πληρωμών.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, R-Sport, έφερε σήμερα (3/3) στο φως, δημοσίευμα στο οποίο κάνει λόγο για μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στον σύλλογο, αφού η Χίμκι έχει αφήσει απλήρωτους τους παίκτες της το τελευταίο τρίμηνο, με τις οφειλές να φτάνουν περίπου τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ