NBA

Κόμπι Μπράιαντ: Σαν σήμερα, πριν από 5 χρόνια, η 60άρα στους Τζαζ και το "Mamba Out"

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποχαιρετά ως παίκτης το κοινό των Λος Άντζελες Λέικερς (13/4/2016)
Ο Κόμπι Μπράιαντ αποχαιρετά ως παίκτης το κοινό των Λος Άντζελες Λέικερς (13/4/2016) 2016 AP PHOTO/JAE C. HONG

Αξέχαστη παραμένει η 60άρα του Κόμπι Μπράιαντ στο τελευταίο ματς της καριέρας του, στη ραψωδία απέναντι στους Γιούτα Τζαζ που γράφτηκε σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια (VIDEO).

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από τη μεγαλειώδη παράσταση του Κόμπι Μπράιαντ στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του. Πέρασαν πέντε χρόνια και όσοι είχαν παρακολουθήσει εκείνο τον αγώνα Λέικερς - Τζαζ, ακόμη θυμούνται πως πανηγύριζαν για όσα έκανε ο αδικοχαμένος Black Mamba απέναντι στην ομάδα της Γιούτα. Πέρασαν πέντε χρόνια και όμως αυτή η παράσταση δεν θα σβήσει ποτέ, διότι ήταν μία από τις σπουδαιότερες στην ιστορία του ΝΒΑ.

"Για τελευταία φορά το νούμερο 24 στο παρκέ, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Κόμπι Μπράιαντ". Αυτός ήταν ο πρόλογος της βραδιάς, πριν ο Μπράιαντ σε ηλικία 37 ετών, 7 μηνών και 21 ημερών χαρίσει ένα μοναδικό show στο παρκέ του Staples Center. Σε 42:09 σκόραρε 60 πόντους από 16/29 δίποντα, 6/21 τρίποντα και 10/12 βολές, μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έκλεψε μια μπάλα, έκοψε ένα σουτ και στο τέλος πήρε μόνος του το ματς.

Θυμηθείτε το επικό "αντίο" του Κόμπι στα παρκέ:

TAGS NBA ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΛΕΙΚΕΡΣ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ