NBA

Ο Κόμπι Μπράιαντ μύησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Mamba Mentality

Ο Κόμπι Μπράιαντ απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Λέικερς - Μπακς
Ο Κόμπι Μπράιαντ απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Ⓒ 2017 DANNY MOLOSHOK / ASSOCIATED PRESS

Η σχέση του Κόμπι Μπράιαντ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φάνηκε από νωρίς πόσο επιδραστική είναι για την πορεία του Greek Freak. Κι όλα είχαν να κάνουν με την Mamba Mentality.

Η Mamba Mentality είναι αυτή που έκανε τον Κόμπι Μπράιαντ να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς, να αφήσει το στίγμα του στο ΝΒΑ. Κι ήταν αυτή που μετέδωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δεν διάλεξε μόνο ο Γιάννης τον αοίδιμο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, αλλά και ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιαντ διάλεξε τον Greek Freak, εξ ου και οι προπονήσεις που έκαναν μαζί το καλοκαίρι του 2018… Η πρώτη μύηση του Αντετοκούνμπο στις 23 Φεβρουαρίου του 2016, είχε συντελεσθεί στο Μιλγουόκι, μετά από τον αγώνα των Μπακς κόντρα στους Λέικερς, με τη μεσολάβηση του (τότε προπονητή του Γιάννη και συμπαίκτη του Μπράιντ στη Dream Team του 2008) Τζέισον Κιντ. Εκείνο το βράδυ ο Γιάννης κράτησε τις σημειώσεις της ακρόασης και τηρούσε τις συμβουλές του σούπερ σταρ του ΝΒΑ με θρησκευτική ευλάβεια.

Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία μύησης του Greek Freak στη Mamba Mentality στο αφιέρωμα του SPORT24 για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

ⓒ 2017 Danny Moloshok / Associated Press

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ