ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Κολοσσός - Ολυμπιακός: Ενός λεπτού σιγή για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, με πένθος στη φανέλα οι ερυθρόλευκοι

Οι παίκτες του Κολοσσού και του Ολυμπιακού τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ίβκοβιτς
Οι παίκτες του Κολοσσού και του Ολυμπιακού τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ίβκοβιτς PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / SPORT24

Με πένθος στη φανέλα αγωνίζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς απέναντι στον Κολοσσό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σέρβου. Ένα παιχνίδι που μετέδωσε αποκλειστικά το SPORT24 σε LIVE STREAMING και περιγραφή των Παντελή Βλαχόπουλου και Παντελή Διαμαντόπουλου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με πένθος στη φανέλα προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, στο ματς απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για τη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η απώλεια του σπουδαίου Σέρβου κόουτς, σκόρπισε θλίψη στον μπασκετικό κόσμο ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE στο SPORT24

Ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος στο Μπάσκετ μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Ολυμπιακού αποκλειστικά στο SPORT24! Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος περιέγραψαν τον 1ο επίσημο αγώνα της ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού σε εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 ημέρες!

Δείτε ξανά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου στην αποκλειστική μετάδοση του SPORT24

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ